sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 selam; 35 ve ustu olanlar bilir nereden alabiliriz Enchanaments leri ? L35 bilen varsa soylerse cok sevinirim.[signature][hline]Peach
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Founder's Fall da Gidiyorsun bole vendor gibi oluyor yani shop gibi deil ordan npc nin verdigi missioni yapinca sotre acilior ssonra almaya başliyorsun 35-40 so lari[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Her origin'e göre ench. satan vendor farklı. O yüzden şu linkten Brickstown ve Founder's Fall haritalarına bak origin'in neyse o vendor'a git ve görev al. Bu arada hayırlı olsun. Kasmak o kadar da zor değilmiş, 31'im diyordun 35'lemişsin.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 TRT 2: Earth,Radiation-Controller /
sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Serkan bende zaten map patch yuklu ama haritada bakiyorum Brickstown'da bir sey gozukmuyor nasil olucak abi :)[signature][hline]Peach
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Haritayı iyice yaklaştırırsan ufak tefek yazılar olduğunu göreceksin. Zoom yapman lazım.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose
sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Abi yaptim Brickstown'da 2 tane vendor var .[signature][hline]Peach
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Evet digerleri Founders fallsda.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose
sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Bu arada oyuna girebilen varmi ? Connection ekraninda kaliyor NoUpdate yapiyorum bu seferde oyun'da deli lag var nasil olucak bole iki gundur bu sekilde.[signature][hline]Peach
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 silez sen mitoloji mi diordun seni eq2 ye alalim ozamn :D devvo,ben oralardayiz şincik :P[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 eq2 yi almiyayim bea abi mitoloji damarim tuttumu daoc'a giriyorum en azindan pvp var :) .CoH'u kasiyorum bi 50 yapayim sunu ondan sonra rahatlicam.Bide server'a girebilsem.[signature][hline]Peach
Öne çıkan mesajlar