CreepY Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 yaaa off içim sıkılo bööle müzik dinlemktn delircm artk melankolik olcam bu gidişle varmı bu durumumu düzeltebilcek şööle gsl bi film[signature][hline]welcome to the machine
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 film cok da nerden bulacaksın ki filmi hemen ?
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 yandaki cdciden:))[signature][hline]welcome to the machine
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 baktım ya saol ama merak ettim bööle eğlenmk istio cnm yoksa sıkıntıdan aşşaa atlııcam.)[signature][hline]welcome to the machine
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 yeni bi film gerci bulamayabilirsin daha ama "National Treasure" izle dicem o zaman..
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Lotr seyret sıkıntıya çok iyi gelır[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Butterfly Effect. demin rastgeldim de birazını tekrar izledim, tavsiye edilir..
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 lotr ve the ring diyorum...dün gece iyiki seyrettim...ilk izlediğimdeki tadı fazlasıyla aldım...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
screamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ring bilgisayar başında korkutmaz[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ha bilgisayarda mı izlicekmiş...o zaman blade 2 derim abi...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Jumanji yi izle tekrar... (nerden aklıma geldiyse)[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 jumanjıde şehri hayvanlar basıodu ya o sahneye bayılmıştım ıde maymun lara:)
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 garden state[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 arkadşlar tüm tavsiyeler için saolun butterfly effect izlicem.)[signature][hline]welcome to the machine
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Harbiden ya bende q.o.r.a'yı izleye izleye hatim inicem a.q şöle bi qüs3l flim çıksada izlesek fln..[signature][hline]Ya yaratık senin yüzüne ne olmu$ böle töbe estafurullah..
Öne çıkan mesajlar