Shean Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Bu bölümü okuyan, okuyan arkadaşı olan veya herhangi bi' şekilde bilgisi olan insanlara bir kaç sorum olacak. Yeditepe üniversitesi hakkında özellikle. Yeditepe üniversitesinde yıllık 17.000 lira para vermemiz gerekiyormuş. %100 burslu olmak için ne yapmak gerekir? Gazi üniversitesinde de bu bölümün olduğunu duydum. Onun parası, burs puanları ve kalitesini bilen kişiler var mı? Okan üniversitesinde de bu bölümün olduğunu duydum ama mutfak kalitesizmiş. 10 kişi zor sığıyormuş mutfağa. Kalitesi nasıldır? Gerçekten bilen kişiler söylerse mutlu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 7 tepede okuyan biriyle tanismistim, cok guzel sushi yapmayi ogrenmis cidden. Sonra bir daha gormedim gerci sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 abi güzel eğitim veriyor yeditepede çok zor girmek. %100 burslu olarak girmem lazım. var mı bilgisi olan başka arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 burslu olmak için para verme durumları yeni adet midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bikaç okulda daha duydum. %100 burslu olmak için girilcek sınavların ücreti ÖEH dedirtçek türden. bi de kazanamazsan parayı da geri vermiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 oss'ye girip olmuyo musun yav o ne oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 güzel sanatların ibneliği işte. yetenek sınavlarını geçtiğin yetmiyo bi de ayrıca burs sınavı yok mülakatı bilmemnesi. hadi bunlara da razıydık da. burs almak için 17.000 nedendir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 o burssuz parasi yav, sen yanlis anladin orayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 şaşı okumuşum. ama benim dediğim gibi bi olay da var. 17.000 olmasa da 3000- 5000 istiyorlar artık. yeditepe hepten delirmiş diye düşünmüştüm. raadladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bu 3000 ve 5000 doğru ise gazi üniversitesi veya okan üniversitesine girmeyi düşünüyorum. eğitim için zengin olmama gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 yeditepeyi bilmiyorum. araştırsana direk sitesine falan bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 3bin maaşla 2 senede çıkartsın okuma parasını Seviyorsan oku bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ya çıkartırım. seviyorum da diyelim 17.000 senelik vermem gerek. mesleğime başladım ve maaşımı alıyorum. yani okul bittikten sonra. bu senelik ücretleri okul bittikten sonra ödeyebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 hayır ve o senelik 17k olarak da kalmıyor, her dönem bir 500 lira ekle ona. tabi yurt/konaklama, yemek, ulaşım ıvır zıvır derken yıllık 30-35k olarak hesaplayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 7^ fena değil gene okan mokan uzak dur direk Okula girdiğinde ödediğin ücret artmıyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar