elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bi fransızla temel aynı otelde kalıyorlarmış. fransız içki almaya gitmiş. sonra otelin odasında temeli ölü bulmuş. temel neden ölmüş? mide spazmı geçirmiş.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 12 Aralık 2004 09:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ulan cevap gelmeseydı ormanda kurtlar yemiştir dicektim resil olcaktık haa :] bu soruyu ilk yazanı dövmek lasım bende sordum bütün millete sonrada toparladık gerçi ama :][signature][hline]PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİN, SEN FENERLİLERİ SEVDİN, LADİN BABA BİZEDE KIYAK YAPSANA, SAMİYENEDE BOMBA ATSANA ------------------------------------------ Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 herhangi bir saati bir çekyata koyun ve bir araba, ışığı duvardaki saate vuracak kadar eve, yakınken o saati duyabiliyor musunuz bir bakın hiçbir kol saati o kadar tiklemez. el insaf... tik tak değil tak tuk mübarek.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 off bunun icinmi kastik lol[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 iyide dedektif olsan sorgularsın adamı ogrenirsin nasıl cesedi buldugunu hehe =) onemli olan katilin kim oldugu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: forgiver1, 08 Aralık 2004 18:39 tarihinde demiş ki: iki arkadaş varmış biri samsunlu diğeri trabzonlu ikiside bir ormanın içinde ıssız camekanı ve sadece bir yolu olan bir yer de yaşıyorlarmış. bir gün trabzonlu memleketine gidecekmiş gece 12'ye bilet almış samsunlu:"geceleyin gelir seni uğurlarım demiş" o gecede samsunlu discoya gidecekmiş o gece samsunlu kız arkadaşına saati sormuş saat 12 demiş kız samsunlu; "benim arkadaş memlekete gidecek onu uğurlıcam" deyip kızın yanından ayrılmış ve eve gelimş bakmış trabzonlu yok gitmişdir herhalde diye yatmış tam orada dışarıdan bir araba geçmiş ve ışığı duvar saatine vurmuş, samsunlu saatin durmuş olduğunu görmüş, hemen kalkıp trabzonlunun çekyatını açmış bir bakmış trabzonlu orada ölü yatıyor soru ise şu samsunlu trabzonlunun orada olduğunu nasıl anladı? başka mesajları okumadım ama ben bu topici forum.XxXxXxXXxXx.com da görmüştüm xxxx leri özel mesajdan atabilirim isteyen olursa[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 zaten paste ettiğimi söylemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 babacım eleman satti görüyo ve saat 12 olmadığı i.in trabzonlunun evden çıkmamış olması gerektipini hatırlıyo o sırada çekyatın altının yansımasını görüyo dank ediyoki o yansıma gerçek buda çölde kırık kibrit çöpüyle çırılçıplak bi adam ne arar gibi bişey[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar