Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ule nezaman aciklancak cvbi mrk ettim katil bence ankarali olan[signature][hline]uyumak istiyorum
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 olay şu.. samsunlu eve geliyo.. saate arabanın ışığı vurduğunda bi bakıyo saat yeni 12.. gelen arabada trabzonluyu memleketine yada terminale götürecek araba. samsunlu da trabzonlunun uyuduğunu düşünerek (hani saat daha 12 yeni oluyo ya)onu kaldırmaya gidiyo bi bakıyo trabzonlu ölmüş.. :lol: olay bu..:lol:
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 sorunun saçma olduğuna bende katılıyorum ama işte cevabı deli gibi merak etmemi sağlayan tek neden bu mantıklı bişey olsaydı adam gibi cevabı olurdu ve kolayca bulunurdu
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 tek bi soru sorma hakkım olsaydı kız arkadaşına saatinin neden yanlış gösterdiğini sorardım, cevap katili belirlerdi :) kesinlikle benim yazdığımdır bu sorunun cevabı, ısrarcıyım eheh ben aralicam bu sır perdesini :P[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 saatin duruş olduğun görüyor .... Durmuş karadenizde yaygın bir isimdir , saatin olması gereken yerde bana kalırsa durmuun kafasını görmüş , ve vücudun geri kalanını aramaışş...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ya bulamıyorum...soruyu yavaş yavaş tane tane oku taktiğide olmuyo pöff ama o camaken ve ıssız ormanla iligili bişi...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Katil Kım..?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ya işte burdan okuduklarimdan da yararlanarak şööle bi şe çıkardım.. Katil samsunlu, cesedi saklamış. Araba gelince herif dumur oluyor aslında ama gelen herif adamın arkadaşı dumur olmasının sebebi saatin durması çünkü eleman hazırlıklarını yapamıyor (cesedi taşıma, torbaya koyma falan..) hemen kalkıp çek yatı açıyor...olaylar gelişiyor :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bunun cevabı gelsin artık ya aşırı derecede merak ettım[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 evet arkadaşlar uzun aramalar sonucu bir cevap bulmuş olmaktayım!!! doğruluğundan nerdeyse eminim (forgiven1 olm bu sorunun bi ödülü fln var mı? varsa fifty fifty)
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 oha ya ne ödülü piskopatlık olsun diye adamın biri soru sormuş söyledi adam cevabı ama eksik bilgi vermiş ilk postunda sonradan eklemiş ama avatarlardan imzalardan dikkatimi çekmedi herneyse cevabı: saatin durmuş olmasına rağmen ses gelmiş tik tak diye o sesi arayıp bulmuş arkadaşını tabi adam ilk mesajına bu önemli detayı bile bile yazmayıp sonradan eklerse insan sinirleniyo
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Dedektıflere ztn sorman lazım basta neden dedektıf oldun eger cewabı mantıklı ıse mantık ararsın adı ustunde dedektıf mantıksız olcak tabii ki[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: forgiver1, 11 Aralık 2004 22:01 tarihinde demiş ki: oha ya ne ödülü piskopatlık olsun diye adamın biri soru sormuş söyledi adam cevabı ama eksik bilgi vermiş ilk postunda sonradan eklemiş ama avatarlardan imzalardan dikkatimi çekmedi herneyse cevabı: saatin durmuş olmasına rağmen ses gelmiş tik tak diye o sesi arayıp bulmuş arkadaşını tabi adam ilk mesajına bu önemli detayı bile bile yazmayıp sonradan eklerse insan sinirleniyo Bu ne be ben döverim bu adamı ne biçim cevap bu, burdaki en saçma cevap bile bundan daha iyi[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 zaten onu yazsa en baştan bulurduk ama adam gelmiş 2 gün sonra sorunun en önemli detayını yazıyo
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Dedektıflıgın Sırları Kıtap 1 Bolum 19 Dedektıflıgın amacı meraktır..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 nesi saçma olm fıstık gibi soru tüm paticik kastınız da bulamadınız abijim sorudaki güzellie bak bütün özellikleri sırf kafa karıstırsın die vermiş ve hakketten de basarmıs
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Ruby_DraGon, 11 Aralık 2004 22:10 tarihinde demiş ki: Dedektıflere ztn sorman lazım basta neden dedektıf oldun eger cewabı mantıklı ıse mantık ararsın adı ustunde dedektıf mantıksız olcak tabii ki ne alakası var anlayamadım bi kere dedektif dediin mantıklı olur mantığıyla hareket eder
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: forgiver1, 11 Aralık 2004 22:01 tarihinde demiş ki: oha ya ne ödülü piskopatlık olsun diye adamın biri soru sormuş söyledi adam cevabı ama eksik bilgi vermiş ilk postunda sonradan eklemiş ama avatarlardan imzalardan dikkatimi çekmedi herneyse cevabı: saatin durmuş olmasına rağmen ses gelmiş tik tak diye o sesi arayıp bulmuş arkadaşını tabi adam ilk mesajına bu önemli detayı bile bile yazmayıp sonradan eklerse insan sinirleniyo trabzonlu saat mi tik taklıyo?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: forgiver1, 11 Aralık 2004 22:01 tarihinde demiş ki: oha ya ne ödülü piskopatlık olsun diye adamın biri soru sormuş söyledi adam cevabı ama eksik bilgi vermiş ilk postunda sonradan eklemiş ama avatarlardan imzalardan dikkatimi çekmedi herneyse cevabı: saatin durmuş olmasına rağmen ses gelmiş tik tak diye o sesi arayıp bulmuş arkadaşını tabi adam ilk mesajına bu önemli detayı bile bile yazmayıp sonradan eklerse insan sinirleniyo İyi de nerden bilelim biz trabzonlunun kol saati olduğunu[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 gelde kafa göz girişme...okulda sormadığım adam kalmadı millet benden cevap bekliyo gelde kafa atma monitore....ne dicem ben şimdi ya adam eksik yazmışmı dicem off offff...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ben dedim işte sende de. yazana kadar zor oldu ama sonra geçti, hemde burdaki herkes aynı durumdaydı ya suç sende değil, bu soruyu ilk soran kişide
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 arkadaşlar soru eksik değildi olan verilerle sorunun çözülebilmesi mümkündür, ne dicekti trabzonlunun kol saati vardır mı dicek?bi cevabı söylemediği kalırdı o zaman[signature][hline]Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin!Köprüden sonrası önemli değil ne de olsa.
Öne çıkan mesajlar