dreamtime Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 arkadaslar bass gitar çalıyorum basketbolu iyi oynarım sohbeti sewerim sizlerle olmaktan da mutluyumm Alıntıla
YSidiousY Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hoşgeldin.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Alıntıla
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 aramısa hosgeldin[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes Alıntıla
dreamtime Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 saolun arkadaslar Alıntıla
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ooo selam koçero...hoşgeldin[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Alıntıla
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hoşgeldiniz.[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail Alıntıla
Rooney Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hoşgeldin[signature][hline]Pati Sözlük!!! Rooney Alıntıla
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Hoşgeldin[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki: cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Alıntıla
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Hosgeldın..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Hoşgeldin.Bu arada tavsiye üzerine geldim demişsin.Siteyi sana kim tavsiye etti seceneklerimiz de war :) 1.amcamdan 2.valla abi o söledi 3.ya bizim hüsodan 4.Diğer. [ hiçbiri değilse diğere kimin tavsiyesi oldugunu söyleyebilirsin ] :)[signature][hline]PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİN, SEN FENERLİLERİ SEVDİN, LADİN BABA BİZEDE KIYAK YAPSANA, SAMİYENEDE BOMBA ATSANA ------------------------------------------ Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] Alıntıla
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Pyramos, 11 Aralık 2004 22:31 tarihinde demiş ki: Hoşgeldin.Bu arada tavsiye üzerine geldim demişsin.Siteyi sana kim tavsiye etti seceneklerimiz de war :) 1.amcamdan 2.valla abi o söledi 3.ya bizim hüsodan 4.Diğer. [ hiçbiri değilse diğere kimin tavsiyesi oldugunu söyleyebilirsin ] :) bak sağdaki sensin soldaki ben oke[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi.....[Bu mesaj Gwindon tarafından 12 Aralık 2004 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bunu yapmak istemiş :-P[signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin.Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected]İcq[b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Alıntıla
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bakalım biz seni beğenecek miyiz.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Alıntıla
silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 hosgeldin.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Alıntıla
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Yonjadan geldin heralde =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul [Bu mesaj Penthesilea tarafından 12 Aralık 2004 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.