Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Criminal2, 11 Aralık 2004 18:28 tarihinde demiş ki: tamamen unutmuşum kusura bakma... günümüzde hatalı bilgileri göstermek en büyük saldırı... ve said: Criminal2, 11 Aralık 2004 18:28 tarihinde demiş ki: çok boş konuşuyorsunuz. said: Criminal2, 11 Aralık 2004 18:28 tarihinde demiş ki: 2'side yazılım minik kuşum. said: Criminal2, 11 Aralık 2004 18:28 tarihinde demiş ki: sen indir manualleri görürsün said: Criminal2, 11 Aralık 2004 18:28 tarihinde demiş ki: fakat o kadar megolomansın ki bunu idrak edemiyorsun said: Criminal2, 11 Aralık 2004 18:28 tarihinde demiş ki: meyve veren ağaç sen misin ?? sen olsa olsa yabani ot olursun milleti zehirleyen... özür dilerim. bunlar sadece olumlu eleştirilermiş ve hatalı bilgileri gösteriyorlarmış. örneğin çok büyük bir hata var: "anakarttan veya yazılımdan" dendiğinde sanki birisi donanımsal gibi lanse edilmiş. misal biz senin yorumların sayesinde anakarttan dendiğinde bir şekilde transistörlerin üst üste ve yan yana gelerek 72 C şeklini oluşturmadığını ve bunun fiziksel bir yazı yazma şekli olmadığını öğrendik.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 12 Aralık 2004 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Criminal2 senin yaptigin ele$tiri degil, terbiyesizliktir. Ben 1996 senesinden beri bilgisayarlar ile ugra$an bir insanim, aktarimlarimi payla$mak istedim, bu yazdiklarim da yanli$ degildir. Eger uygulamak istemiyor isen bu senin secimindir, nasil biliyorsan kendi bilgilerinden yararlan, biraz daha saygili konu$maya davet ediyorum.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar