kami Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Yaklaşık 4-5 aydır oynuyoruz takımca, turnuvalara katılım gösteriyoruz ve win ratemiz %50'nin üzerinde. Supporttaki arkadaşımız askere gidiyor o nedenle support oyuncusu arıyoruz. Gerekirse mevcut mid oyuncumuzu supporta kaydırıp support yerine mid oyuncusu da alabiliriz. Yaş ortalamamız 23-24 civarında o nedenle 21 yaş üstü, belli bir DOTA tecrübesi olan, egosu düşük, teamspeak kullanabilecek arkadaşlar arıyoruz. İlgilenen varsa PM'den steam linkini yollayabilir. Teşekkürler. (Son olarak, support arkadaşın visage oynayabilmesini bekliyoruz) Takımımız: http://dotabuff.com/teams/929455 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 katılmak isterdim fakat su sıralar baya yogun bir programa gircem sanırım , ne sıklıkla oynuyorsunuz , kriterlere uyuyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Deneme amaçlı birlikte birkaç oyun atmak isterim. Support konusunda biraz eksiklerim var özellikle 5 pozisyonunda io kullanımı gibi ama genel olarak 1-5 her pozisyonu oynamaya çalışıyorum. Kriterler uyuyor ama gündüzleri çalışıyorum şirket felan var akşamları online olabiliyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar