Wispy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Arkadaşlar şu anda çok sıkıştım. Yarın ki edebiyat dersi sunuşu için Goriot Baba hakkında bir inceleme bulmam lazım. Özet çok yeterli olmaz, daha çok eleştiri arıyorum. Hoşuma gitmiyor beleşe konmak, ama gerçekten çok daraldım. Yarına kadar bir akademik yazı, bir sınav, bir de bu sunuşa hazırlanmam lazım. Google dan aratınca dişe dokunur bir şey bulamadım. Yardımcı olabilirseniz hayatımı kurtaracaksınız arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 türkçesini bulmam zor... ingilizcen varsa ingilizce arat... basit bi öneri :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 wallah çokwahim bı durumdasın ama dur bı bakalım...Bu arada yorum derken kendı yorumunmu yoksa yazarların profca yaptıkları yorumlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Yazarların akademik yorumları varsa çok iyi olur[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Up[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tranquil Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ingilizce biliyosan, www.sparknotes.com'a bir bak, biseyler bulabilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar