Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Projesi... Veya Kısa Animasyon

Chimera167

Öne çıkan mesajlar

Mouse la şu anda yaptıklarım Normalde iyidir çizimler...Pad i daha kullanmadım çizimlerde...Ama mousela daha iyi çizdigimi düşünüyorum ve başa atmasının sebebi oyunun bitmemiş olması...[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] !
ReSiM aLbUMUM !!!
| Home Page |
Msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

çocuk oyunu die yapmıstım o yüzden ıskalanmasın istedim space e baglayıp sadece 3sn de basmanızı da yapabilirdim ama çocuklar deli olurdu :lol: Fake Reklam olayını anlayamadım yine mi reklam yaptıgımı düşünüyosun... :([signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] !
ReSiM aLbUMUM !!!
| Home Page |
Msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

mousela padden daha iyi çizdiğini düşünüyorsan yine çalış. ya da kağıtta çizip scannerla pcye aktar. bir de birşey diyeceğim senin birkaç çalışmana baktım animasyon felan yapmıyorsun flashda. bir resim çiziyorsun ona zoom yapıyorsun sürekli. Ya da bir karakteri copy pastele öteki framede biraz daha ileriye koyuyorsun.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bırak Allah aşkına beni mi kandırıyorsun. Çocuklar sevinsin diye yaptın demek eheh. Daha iyi bişey bulabilirdin 2 dakka daha düşünseydin. Mouse cnavardan başka birşeyin üstünde aktif olmuyor. Orda 3 hakkın var şeyleri falanda süs.

Butonda şu action var:

on (release) {
this.gotoAndPlay("hebele");

Burada fake reklamlar yapacağına neden bikaç tutorial yapıp yeni birşeyler denemiyorsun ki? O olayın doğrusunu yapmak da zor bişey değil ha. Tutorial'a bakarak bile yapabilirdin...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...