Chimera167 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mouse la şu anda yaptıklarım Normalde iyidir çizimler...Pad i daha kullanmadım çizimlerde...Ama mousela daha iyi çizdigimi düşünüyorum ve başa atmasının sebebi oyunun bitmemiş olması...[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] ! ReSiM aLbUMUM !!! | Home Page | Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ya sana bişey sormuştum ben. O canavarı neden hiç ıskalamıyoruz diye. Hiç cevap gelmedi? Fake reklamlar türedi son zamanlarda paticikte...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 çocuk oyunu die yapmıstım o yüzden ıskalanmasın istedim space e baglayıp sadece 3sn de basmanızı da yapabilirdim ama çocuklar deli olurdu :lol: Fake Reklam olayını anlayamadım yine mi reklam yaptıgımı düşünüyosun... :([signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] ! ReSiM aLbUMUM !!! | Home Page | Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 mousela padden daha iyi çizdiğini düşünüyorsan yine çalış. ya da kağıtta çizip scannerla pcye aktar. bir de birşey diyeceğim senin birkaç çalışmana baktım animasyon felan yapmıyorsun flashda. bir resim çiziyorsun ona zoom yapıyorsun sürekli. Ya da bir karakteri copy pastele öteki framede biraz daha ileriye koyuyorsun.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Tmm bir animasyon yapıp tüm bu dediklerini düzeltirim hünerlerimi gösteririm kısacası birşey war ben ugrasmıyorum ...[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] ! ReSiM aLbUMUM !!! | Home Page | Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 We merak ettigim birşey daha neden benim konularım hep sapıtıyor ve başka yerlere kayıyor ???[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] ! ReSiM aLbUMUM !!! | Home Page | Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ya bırak Allah aşkına beni mi kandırıyorsun. Çocuklar sevinsin diye yaptın demek eheh. Daha iyi bişey bulabilirdin 2 dakka daha düşünseydin. Mouse cnavardan başka birşeyin üstünde aktif olmuyor. Orda 3 hakkın var şeyleri falanda süs. Butonda şu action var: on (release) { this.gotoAndPlay("hebele"); Burada fake reklamlar yapacağına neden bikaç tutorial yapıp yeni birşeyler denemiyorsun ki? O olayın doğrusunu yapmak da zor bişey değil ha. Tutorial'a bakarak bile yapabilirdin...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Tmm sus ! [Bu mesaj Chimera167 tarafından 12 Aralık 2004 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar