Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 imdb.com'u karıştırırken rastladım da filmin 2.'sinin çekimlerine Şubat 2005'te başlanacakmış. Bu kadar erken bir şeyi neden yazıyorum buraya bilemiyorum. Ama sevindiğimden sanırım.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 johnny depp harici ziyan bişi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 İlk filmi ben çok sevmiştim. Çünkü mükemmel bir kalite aramamıştım. Ne bulduysam filme onlara bayıldım, daha fazlasının peşinde koşmadım. Jonny Depp'in akli dengeden yoksun olması, diğer korsanlarla aksanları, gemiler, deniz... Birkaç da çok hoşuma giden espri... Daha fazlasını istemeye ne gerek var? Çünkü sonuç olarak çok eğlenerek izlediğim bir film ve toplam 3 defa izledim. Birkaç defa daha izleyebilirim.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 tamam kızma kenderim teslofum. haklısındır bazen beklentisiz izlemek lazım, benim film ile aranda ki "çızırtı" taaa fragman izlentisinden kalma. YAnımda arkadaşlar; sayıları 3-4. Ben her fragman izlentisi sırasında, anında yorumlarım; ben kötü dedim, bunlar da tersini. Keza feşatça izledim, feşatça yorumlarım, kötüyüm.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Kızmadım ya, ben kızar mıyım hiç :) Sadece araya smiley serpiştirmeyi unutmuşum o kadar. Yoksa hep sevecen ve güler yüzle yazıyordum ne yazdıysam. Ama yaşasın: :) Çünkü niyetimi daha iyi belli ediyorlar :) Bu arada anladım filmle arandaki cızırtının sebebini :) Dert etme olur. Zaten filmden tek hoşlanmayan da sen değilsindir. Her neyse... Nice yorumlar bekliyorum. Daha çok var zaten filmin gelmesine falan :P[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 trt'de haftasonu çıkan cocuk filmlerine benzetmiştim ben ilkini.yani beğendim :P 2. sini sabırsızlıkla bekliyoruz. kadro aynıysa dahada iyi hatun özellikle.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=78743[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 "oha" hangi akla hizmet arayıp da bulamadım? Filmin adını aramaya yazdım ve biri Vizyon bölümünde (o da ilk film), 3'ü oyunlar bölümünde 4 sonuç buldum. Çok afedersiniz. Yanlış yazdım sanırım aratırken. Ama kontrol ettim, bölüm başlığını doğru yazmışım. edit: 3 tane de mesaj atmışım ya o konuya, gene de hatırlamıyorum... Eh madem öyle bu konu kilitlene, siline, alabora edile ve failleri sallandırıla.[signature][hline]shotokan kedisi [Bu mesaj Kendercik tarafından 11 Aralık 2004 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ya fılm her nekadsar salak saçma bişi olsada johny depp mayak oynuodu gerçekten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Golge-i_Khan, 11 Aralık 2004 17:11 tarihinde demiş ki: johnny depp harici ziyan bişi. +1.3[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar