Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pirates of the Caribbean 2

Kendercik

Öne çıkan mesajlar

İlk filmi ben çok sevmiştim. Çünkü mükemmel bir kalite aramamıştım. Ne bulduysam filme onlara bayıldım, daha fazlasının peşinde koşmadım. Jonny Depp'in akli dengeden yoksun olması, diğer korsanlarla aksanları, gemiler, deniz... Birkaç da çok hoşuma giden espri... Daha fazlasını istemeye ne gerek var? Çünkü sonuç olarak çok eğlenerek izlediğim bir film ve toplam 3 defa izledim. Birkaç defa daha izleyebilirim.[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

tamam kızma kenderim teslofum. haklısındır bazen beklentisiz izlemek lazım, benim film ile aranda ki "çızırtı" taaa fragman izlentisinden kalma. YAnımda arkadaşlar; sayıları 3-4. Ben her fragman izlentisi sırasında, anında yorumlarım; ben kötü dedim, bunlar da tersini. Keza feşatça izledim, feşatça yorumlarım, kötüyüm.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Kızmadım ya, ben kızar mıyım hiç :) Sadece araya smiley serpiştirmeyi unutmuşum o kadar. Yoksa hep sevecen ve güler yüzle yazıyordum ne yazdıysam. Ama yaşasın: :) Çünkü niyetimi daha iyi belli ediyorlar :)

Bu arada anladım filmle arandaki cızırtının sebebini :) Dert etme olur. Zaten filmden tek hoşlanmayan da sen değilsindir. Her neyse... Nice yorumlar bekliyorum. Daha çok var zaten filmin gelmesine falan :P[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

"oha"
hangi akla hizmet arayıp da bulamadım? Filmin adını aramaya yazdım ve biri Vizyon bölümünde (o da ilk film), 3'ü oyunlar bölümünde 4 sonuç buldum. Çok afedersiniz. Yanlış yazdım sanırım aratırken. Ama kontrol ettim, bölüm başlığını doğru yazmışım.

edit: 3 tane de mesaj atmışım ya o konuya, gene de hatırlamıyorum... Eh madem öyle bu konu kilitlene, siline, alabora edile ve failleri sallandırıla.[signature][hline]shotokan kedisi

[Bu mesaj Kendercik tarafından 11 Aralık 2004 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...