Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Niye bilmiyorum garantiye giden telefonum yenisi ile değiştirildikten sonra icloud dan back up yaptım her şeyi. Fakat internette sıkıntı var şöyle ki app leri wireless ile kullanabilirken 3g ile ağ hatası veriyor. Simkartı çıkartıp taktım, inet ayarlarını sıfırladım, app leri güncelledim tekrardan yok yine bana mısın demiyor şerefsiz. Var mıdır aynı problemle uğraşan çözümünü bilen, bir de alakasız olacak ama garantisi süren(2 sene var daha bitmesine) telefona jailbreak öneriyor musunuz? Artıları eksileri ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 alet ne? ios 6 nin hangi surumu? edgede de problem var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Operatorun ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Operator Vodafone alet iphone 4 yazılım en son güncellenen edge de problem yok misal 3g açıkken safariden facebook twitter vs. girebiliyorken app olarak kullanamıyorum ağ bağlantı hatası diyor. Ki 3g benim evden çok çok iyi çekiyor eski telefonlarda hiç sıkıntı yaşamamıştım yabancıların söylediği fab. ayarlarına dönme vs. yaptım ama olmadı bi türlü. İşin komiği cep shop a gidiyorum adamlar da yardımcı olamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 edge var da 3g yoksa APN ayarlari gitmistir. Settings > Cellular *Cellular data off* Settings > Cellular > Cellular Data Network > Reset Settings *Cellular data on* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 git s4 al kurtul dertten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 @Kharon yok abi olmadı denedim hücresel veri olayını şimdi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 aynisini yap, fakat cellular data acmadan once telefona soft reset at. home ve lock tusuna tekrar alma gorunene kadar bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Yok yine farkeden bir sey olmadı hatta su an telden bu post U gönderiyorum. Anlamadım gitti niye düzelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 O halde vodafone icin APN ayarlarini manuel olarak giriceksin. Bu sekilde operatorden otomatik olarak yeni ayarlari cekmeliydi. Simkart baska telefonda 3g calistirabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Denemedim hiç başka telefonda kullanmayı, yarın ayarları elle girmeyi denerim en olmadı bakalım o sonuc verecek mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 *3636# yap gelen menüden internet ayarlarını tekrar iste. gelince ayarlar kaydet kur. bide öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 *3636# da denedim bu arada APN iphone da manuel olarak girilmiyor =/ mecburen bi sonraki ios update ini bekleyeceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Update de ettim yine kar etmedi telefonun bi bozukluğu mu bu yoksa software olarak mı sıkıntı var. Anlamıyorum bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar