Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Arkadaşlar ben msn de bir grup oluışturdum msn deki bütün herkesi bu gruba aldım.Ve kayıt ettim.Şimdi ne işe yarar bu?Birde hangi programla acacam onu?ben ba$ka bi mail aldım dielim o kayıt ettiğim grupu msn nin üzerine sürerek [ yada baska bişi yaparak ] grupdaki bütün herkesi yeni msn ye kayıt edebilirmiyim?Bilen biri anlatabilirmi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Kimse bişi bilmiyormu¿¿[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ya ke$ke grubu kayıt ettıgınde yenı bır msn ye gectıgınde o grupdakılerı surukledıgınde yenı msn ye hepsı kayıt olsa ne güsel olurdu ya tek tek eklemek çok kötü :[[signature][hline]PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİN, SEN FENERLİLERİ SEVDİN, LADİN BABA BİZEDE KIYAK YAPSANA, SAMİYENEDE BOMBA ATSANA ------------------------------------------ Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar