Sphere Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Arkadaşlar bu şarkıyı yaklaşık 1 saattir arıyorum ama bulamadım.Bir tane buldum onuda bir bayan söylüyor bana orjinal lazım.Bana link verirmisiniz yada mail e yollarmısını[email protected][signature][hline]The Webmaster of Hasan Zeki Boz High School
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Kazaa dan ındır lutfen bıraz daha arastırıp oyle yaz[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Sphere Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Kazaa bende yok.Ayrıca kazaa kullanmayı bılmıyorum.Kullanak da ıstemıyorum.Yeterince cok arastırdım ve boyle araştır araştır dıyenlere siniiiiiiiiir oluyorum boyle tiplere.[signature][hline]The Webmaster of Hasan Zeki Boz High School
screamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Şansını soulseek de dene[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Artık internette höt diyince istediğin şarkıyı bulamıyorsun.Devir artık p2p devri ,kullanmaman senin aleyhine...[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sphere Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bu kazaa paralı.yav bi gonderıcek allahın kulu yokmu ? mail [email protected] .elinde sarkı olan varsa lutfen yollasın.[signature][hline]The Webmaster of Hasan Zeki Boz High School
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 forumda terbiyeli olacağım... forumda terbiyeli olacağım... forumda terbiyeli olacağım... forumda terbiyeli olacağım... [berk] [Bu mesaj Berk tarafından 11 Aralık 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sphere Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ben terbiyesiz birsey yazmadım.ben p2p nin ne demek oldugunu bılmıyorum ve kazaa yı ındırmeye calıstım ama credi card number diyince kapattım ve nasıl ındırecegımı bılmıyorum. [Bu mesaj Sphere tarafından 11 Aralık 2004 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sphere Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ben p2p nin ne demek oldugunu bılmıyorum ve kazaa yı ındırmeye calıstım ama credi card number diyince kapattım ve nasıl ındırecegımı bılmıyorum.[signature][hline]The Webmaster of Hasan Zeki Boz High School
screamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 http://www.download.com/Soulseek/3000-2166_4-10255604.html?tag=lst-0-1 soulseek kullan çok basit bir program üstelik beleş[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 aha burda ares lite 1.81 i indir[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 11 Aralık 2004 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sphere Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 soulseek login nasıl olacagız?Bende yok kı login olcak kullanıcı . ?????????????[signature][hline]The Webmaster of Hasan Zeki Boz High School
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 sen ares i indir kurtul..[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 sorun diil sallayacaksin username ve passwordu
screamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ne logini ya sık programa girince kullanıcı olarak hatta şöyle bir şey sık apoıjfsıoapshgopagb diye şifreye de sık gir[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Sphere Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 sagolun.Ben baskasinin kullanıcı adını yazmısım.adamın bırının mıs :D sımdı oldu sagolun. Kullanıcı adı=sallamaci oldu[signature][hline]The Webmaster of Hasan Zeki Boz High School
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 yuh diyorum ya nereye red hot chili peppers yazsam karşıma bu şarkı çıkıyor nasıl bulamazsın?? kazaa dan arat olmadı mp3 siteleriyle ilgili bi topic açılmıştı onları dene...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ares'i tavsiye ederim. Gayet geniş ve kapsamlı... Sorun çıkarmadan hızlı bir şekilde hallediyor. Ayrıca abaza isteklere karşıda gayet büyük bir arşive sahip, kendimden biliyorum :P[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 www.inndir.com dan Ares'ı ındırebılırsın(onuda soyleyemde sımdı belkı olur ya bı sey olur fln aratınca bulunamaz)[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 emule emule emule emule emule emule[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 iTunes dan 0.99 dolara satın alabilirsin.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 mp3spy.ru da 0.40 dolar...[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Öne çıkan mesajlar