Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Hot Chili Peppers-Californication!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu şarkıyı yaklaşık 1 saattir arıyorum ama bulamadım.Bir tane buldum onuda bir bayan söylüyor bana orjinal lazım.Bana link verirmisiniz yada mail e yollarmısını[email protected][signature][hline]The Webmaster of Hasan Zeki Boz High School
Mesaj tarihi:
Kazaa bende yok.Ayrıca kazaa kullanmayı bılmıyorum.Kullanak da ıstemıyorum.Yeterince cok arastırdım ve boyle araştır araştır dıyenlere siniiiiiiiiir oluyorum boyle tiplere.[signature][hline]The Webmaster of Hasan Zeki Boz High School
Mesaj tarihi:
Artık internette höt diyince istediğin şarkıyı bulamıyorsun.Devir artık p2p devri ,kullanmaman senin aleyhine...[signature][hline]-Michael Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
forumda terbiyeli olacağım...

[berk]

[Bu mesaj Berk tarafından 11 Aralık 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben terbiyesiz birsey yazmadım.ben p2p nin ne demek oldugunu bılmıyorum ve kazaa yı ındırmeye calıstım ama credi card number diyince kapattım ve nasıl ındırecegımı bılmıyorum.

[Bu mesaj Sphere tarafından 11 Aralık 2004 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben p2p nin ne demek oldugunu bılmıyorum ve kazaa yı ındırmeye calıstım ama credi card number diyince kapattım ve nasıl ındırecegımı bılmıyorum.[signature][hline]The Webmaster of Hasan Zeki Boz High School
Mesaj tarihi:
aha burda ares lite 1.81 i indir[signature][hline]-Michael Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 11 Aralık 2004 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sen ares i indir kurtul..[signature][hline]-Michael Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

Mesaj tarihi:
Ne logini ya sık programa girince kullanıcı olarak hatta şöyle bir şey sık

apoıjfsıoapshgopagb diye

şifreye de sık gir[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Mesaj tarihi:
sagolun.Ben baskasinin kullanıcı adını yazmısım.adamın bırının mıs :D sımdı oldu sagolun. Kullanıcı adı=sallamaci oldu[signature][hline]The Webmaster of Hasan Zeki Boz High School
Mesaj tarihi:
yuh diyorum ya nereye red hot chili peppers yazsam karşıma bu şarkı çıkıyor nasıl bulamazsın??

kazaa dan arat olmadı mp3 siteleriyle ilgili bi topic açılmıştı onları dene...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
Ares'i tavsiye ederim. Gayet geniş ve kapsamlı... Sorun çıkarmadan hızlı bir şekilde hallediyor. Ayrıca abaza isteklere karşıda gayet büyük bir arşive sahip, kendimden biliyorum :P[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim?
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Rotweiler Quietsoul
Master Paladin of Clearness
Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Mesaj tarihi:
mp3spy.ru da 0.40 dolar...[signature][hline]-Michael Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

• Yeni Oluştur...