Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İ.E.T.T

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw dün avrupa yakasına geçecektim üsküdar'dan, yeni bi akbil dolum makinesi koymuşlar oraya bi doldurayım dedim adamın biri arızalı dedi ben de abi sadece 5 ve 10 milyonla çalışıo dedim bi milyon atarsan olmaz dedim ve 5 milyon koydum ben, adamın dedii oldu parayı yuttu ondan sora ekranında yazı çıktı servis dışıdır diye arkamdan adam atladı hahahaha noldu? yuttu mu? benim de 10 milyonumu yuttu diye dalga geçti bir iki tekme attım bişi olmadı biri daha geldi yanımıza benim de 10 milyonumu yuttu dedi nese olan oldu bi kere dedik arızalı yazısı astık dönüşte bi baktım aynı makinenin önünde 3-4 insan vardı

şimdi bu İ.E.T.T nin yaptığı soygunculukdeğil midir? orda hiç değilse sadece dün 200 milyon, belki de daha fazla kazanç sağlamıştır, ama karşılığını vermeden![signature][hline]Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin!Köprüden sonrası önemli değil ne de olsa.

[Bu mesaj Le_Pyro tarafından 12 Aralık 2004 09:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şöle acılıyayım parayı yuttuktan sonra servis dışıdır yazıyo ve eski haline geri dönüyor eski hali de şöle:

akbil dolum makinesi, dolum yapmak için 5 ve 10 milyon kullanınız, bu kdar işte ya koskoca paticikte bi avukat yok mu bi yorum yapsın[signature][hline]Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin!Köprüden sonrası önemli değil ne de olsa.

aquila, 12 Aralık 2004 00:18 tarihinde demiş ki:
unutmayin kizlarda kakalarini yapiyo...
Mesaj tarihi:
noterle tespit etmen laızm olayı, ama notre verceğin para + dava parası + avukat parası alcağın tazminata yeter mi bilemiyorum, olayı daha hukuksal olarak biri açıklarsa ii olur
bide fiş filan veriyo galiba fiştemi vermedi makina
Mesaj tarihi:
Ya giden 5 milyon bunun fasla hesabı yapılmas ama dava açarsan ve ordan aynı olayı yaşamış bir kaç kişi götürürsen hertürlü yazanırsın gibime geliyor ama bo$wer 5 milyon orda kaptırırsın ba$ka bi yerden bulursun takma bu kadar kafana arkada$ım[signature][hline]PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİN,
SEN FENERLİLERİ SEVDİN,
LADİN BABA BİZEDE KIYAK YAPSANA,
SAMİYENEDE BOMBA ATSANA
------------------------------------------

Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!!

Pyramos
MSN = [email protected]
ICQ = 282440074
Mesaj tarihi:
said:
forgiver1, 12 Aralık 2004 09:37 tarihinde demiş ki:
peki sevis dışı yazısı senin paranı yuttuktan sonra kayboluyomu
birde bunu noterle tasdik ettitip dava açsan, amerikadaki gibi yüksek meblağlar alabilirmisin

Tazminatsa hayır, ama eline alırsın büyük ihtimal, malum avukat parası, o kadar mahkeme falan.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
Mesaj tarihi:
sonuçta dolandırıcılık suçuna girmezmi bu
bide davayı kaybeden tüm masrafları çeker diye biliyorum
ya aslında değmez ama birazda fantezi olsun diye yazıyorum, yani madem amerikadaki adam en wogdan şeylerden bile milyonlarca dolar tazminat alıyorsa burda niye olmasın
yani belkide bir başlangıç olur,
  • Yeni Oluştur...