umuur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 1 yıl önce elime geçen 48 bas Weltmeister Stella akordeonumu satmak istiyorum. İlgilenenler olursa fotoğraf eklerim. Durumu oldukça iyi. Körüğü de dahil olmak üzere bir sorunu yoktur. İlk günkü çivileri üstünde olduğu için hiç tamir görmemiştir. Çantasını hediye olarak yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bu güncel bi şey bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 liseli olduğun için bi hevesle aldın, youtubedaki o adamlar gibi çalabileceksin sandın di mi? http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/right-here-bro.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 maymun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 kaşınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 sarılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Türkiyedeyiz la, ne akerdeonu? Flüt falan çalsaydın ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 500 liraya bırakırım en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 moriarty said: liseli olduğun için bi hevesle aldın, youtubedaki o adamlar gibi çalabileceksin sandın di mi? http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/right-here-bro.gif sınavım var mori, vakit ayıramıyorum. 3 yıldır çalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar