umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 enstrumental müzikleri severim. onun dışında daha çok türkçe rock falan abi lise grupları işte duman falan yani. Alıntıla
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Fistan said: umursuyor musun umur zaman zaman. Alıntıla
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 umuur said: enstrumental müzikleri severim. onun dışında daha çok türkçe rock falan abi lise grupları işte duman falan yani. Emre aydin ? Alıntıla
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Fistan said: lan turkce rock ne lan of abi ne denir ona? ben de yazarken bi çekindim de, kategorilemek istersen türkçe rock değil mi duman. Alıntıla
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan Alıntıla
interperez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 kilise kundakçısı rock müziği. Alıntıla
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=gqRXIsHu9sA&feature=youtube_gdata_player umurun ruh hali Alıntıla
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Gripin Duman emre aydın sevmiyorum şu Mabel Matiz'i öğrendim yeni yeni. Radiohead Massive Attack Yann Tiersen Oh Land geri kalan populer muzikleri dinlerim. Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 klasik liseli beyler ilginc bisey yok Alıntıla
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 moriarty said: posttttt moriarty said: postttt moriarty said: posttt moriarty said: postt moriarty said: post Alıntıla
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Neden hep Fistan'in postlarini alintiliyorsun? Yoksa bu yeni bir askin habercisi mi? Karninda kelebekler piticiklaniyor mu umuur? Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 var mi ilginc anlatabilecegin bisey? Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.