umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 yok hiç duymadım bile. biri bana nasıl yazdığım mesajı silebileceğimi öğretebilir mi? Alıntıla
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 la senin şimdi dershanen de vardır Alıntıla
Karea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 cabiria said: Tuor_annare said: Claiborne said: şurada bi post kasayım Alıntıla
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 yok foto değil, 2 yıl önce yazdığım ilk yazıyı sileyim demiştim de tam şu an "niye sileyim" diye düşündüm. Alıntıla
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 dershane var. bu yaz adam akıllı tatil bile yapamadım. siz nerelerden mezunsunuz? ciddi lütfen. Alıntıla
interperez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 umur niye siliyosun yazdıklarını gerizekalı mı hissediyosun yazdıklarından ötürü. Alıntıla
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 biz bu topiğin altında böyle konuşuyoruzda, forum temasına aykırı değil di mi? sakata gelmeyelim? Alıntıla
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 interperez said: umur niye siliyosun yazdıklarını gerizekalı mı hissediyosun yazdıklarından ötürü. thegossip.me diye alan adı almışım. nasıl hissetmeliyim?? Alıntıla
interperez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ben gerizekalıyım umur bana sorma. Alıntıla
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 umuur said: www.thegossip.me adında bi domainim var, bende de yonlendirmede sorun var, byethost'ta bi free hostum var oraya yonlendirmek istiyoruum.go daddy bana bedeva host vermiyolar.. DNS olayını anlatablicek var mı?? yada ne zaman kendi duzeliir? çok teşekkürler. bunu silmek istemis. Artik silsen de yokedemezsin. nihohahahaha Alıntıla
interperez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 bende denizlide yaşıyorum umur. Alıntıla
chrome Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 inanıyorsan korkma söyle, ben de inanıyorum hiç bir şey yapmamazlar. Alıntıla
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 inançlı bi insanım fakat gereklerini pek yerine getirdiğim söylenemez. Alıntıla
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 interperez said: bende denizlide yaşıyorum umur. ben de. Alıntıla
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 sabah namazına kaldırırım mübarek Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 annen baban sag mi kac kardessiniz umur Alıntıla
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 evimin önünde cami var, uyutmuyo sağolsun. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.