Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Twelve Monkeys (ne filmdi ya) (spoiler olabilir)

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Bilmem hatırlayan var mı aranızdan eski bir filmdir Twelve Monkeys başrolde Bruce Willis oynardı (kadın oyuncu da sanırım Julia Roberts'dı), geçen tekrar izledim, ilk izlediğim tadı aldım diyebilirim, ama aklım takıldı, Bruce amcam gelecekteki halinde neden hapiste? Biliyor muyuz? Arada geleceğe gelen mesaj aslında kadının arayıp bıraktığı mesaf değil mi? Peki kadının mesajı bırakması yüzünden Bruce Willis gönderiliyor geriye o zaman bir paradox oluşmuyor mu kadın bir daha telefon ederek Bruce'layken tekrar başka bir Bruce Willis'in yollanmasına neden olmuyor mu?
Film hakkındaki yorumlarınızı da beklerim...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

cdye çekemeyip gidip 890 mb lık cd alıp sonra ben çekene kadar cd nin bozulup filmin uzun süre harddiskimde kalıp daha sonra silindiği film
süper filmdir taparım
brad pitt hayatının performansını sergilemiştir
süper bi senaryosu vardır
herşeyiyle süperdir tapılası bi filmdir[hline]Call my name and save me from the dark
Save me from the nothing I've become
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Brad Pitt de çok güzel oynamıştı gerçekten... Peki ya başta yazdığım hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu telefon etme - Bruce'un yollanması döngüsü yüzünden binlerce universe oluşabilir mi? Bir tür universe klonlaması gibi bir şey olabilir mi bu yani sonuçta her seferinde başka bir Bruce olacak ve başka bir çocuk olacak...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
Sosyal ağlarda paylaş

izleyeli çok oldu tam hatırlamıyorum ama
o havaalanı olayını hatırlıyorum baya bi dumur olmuştum
brad pitt her filidme harikadır zaten o filimde onlardan birisiydi
çekim direk ben bunu ne çeksem diye bakınıyodum
hatta elim değmişken fayt club ı da çekiym[hline]eeh eytere be!
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğim kadarıyla devamlı yanlış yolluyorlar. Hatta ilk seferinde yanlışlıkla 1991'e yollanıyor, aslında 96'da olması lazım olayın çıktığı sene olan, geri gidiyor, tekrar yanlış yollayıp 1. dünya savaşına yolluyorlar, geri gidiyor, sonunda doğru iş yapıp 96'ya yolluyorlar...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında sanırım filmin başındaki o kadın virusün yayılmasını sağlıyor.Bruce u zamanda yanlış yere göndererek onun brad ile karşılasmasını ayarlıyor ve bradın orada felsefesinin temellerini kurmasına yardım ediyor.Filmin sonunda da brad ile o kadın uçakda yanyana oturıyorlar ve kadın kendini sigorta mamuru olarak tanıtıyor.

Filmi aslında pek hatırlamıyorum izleyeli uzun zaman olmuştu.cine5 de ilk çıktığı gün izlemiştim.Yani izlenimim büyük ölçüde yanlıştır herhalde.

[Bu mesaj Crippmind tarafından 19 May 2003 16:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
kadin bradla degil diger uzun kizil sacli manyakla oturuyo, kadinin yasliligida gelecekten gonderildigi anlamina geliyorki, sigortaci olmasi, belkide bruce un olmesiyle ilgili olabilir emin degilim.

obur yuzu yanik gelecekden gonderilen adam, 'hadi git adami vur yoksa railly i ben oldururum' diyo ucak alaninda, o yuzden gidiyo kizil sacliyi vurmak icin, gelecegi degistiremiyecegini bildigi halde, o anda bruce un kosarkenki suratindaki ifade insanin gozunu yasartici derecede.

bu arada, '96 daki evsizlerin oldugu arka mahallelerle, 2035 deki hapishaneyi karsilastirinca pek fark gorememek cok aci verici ve garip.[hline]Can't rain all the time.
Sosyal ağlarda paylaş

Harbiden gsldi yaw VCD olcaktı bende bi daha izliim bari akşam balkon-sinema teknolojim ile:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i]
MKC
Frp ortamı(Flash gerektirir)
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
evet bende bayağı iyi hatırlıyorum.
Gerçi en son ne zaman izledim bilmiyorum ama bazı kısımları aklımda...

O en son sahneler zaten süper ötesiydi. Bu film nasıl ödülleri silip süpürmedi diyesi geliyor insanın gerçektende...

Ben hep çocuğun bu sefer farklı düşünerek büyüyeceğini düşünmüştüm.
Çünkü ilk başta Bruce kendisi görüyor sonra koşarken havaalanında olayı anlıyor o sırada gözleri ile veya başka bir mimiği ile değişik hareket etmiş olsa bile değişiklik yapmaya yetecektir.

Ama tartışmaya bayağı açık tekrar izlemem lazım yorumları iyi yapmam için[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...