Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Gear

chrome

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
bugün bir haftalık modelinin sıfır ayarında olan siyahını 300 e aldım, aynı yerde beyaz-sarı renkte az kullanılmış olanı daha vardı 200 tl idi,

daha önce neden almamışım acaba o kadar rahat ettim ki... çok hafif ve kullanışlı alet çok da şık duruyor,özellikle konuşurken ses çok net geliyor kolunuzdan araç kullanırken falan çok güzel,tüm rehberiniz ve mesajlarınız falan senkronize telefonla cebinizden hiç çıkarmadan herşeyi saatle halledebiliyorsunuz aramalar ve kayıtları vs,ayrıca çift mikrofon olduğu için sesinizi çok net iletiyor karşıya,kamerası çok iyi direk çektiğiniz resimleri telefonunuza iletiyor gayet yüksek çözünürlük olarak,ses kontrollü çekim yapabiliyorsunuz mesela "smile" dediğinizde direk çekiyor resmi,değişik bir sürü app indirebiliyorsunuz farklı saat görünümleri vs, ama en çok sevdiğim kamera-sözlük, kamera ile nişan aldığınız her kelimeyi otomatik algılayıp dil farketmeksizin türkçe'ye veya başka dile çevirebiliyor mesela :)

sudan etkilenmiyor ve ekranı çizilmelere dayanıklı yapılmış,bataryası yoğun kullanımla bile 1 günü rahat çıkardı..

benimki gear 1 ,bunun bir de ikisi çıkmış ancak çok çok daha pahalı üstelik android değil gear 2'de işletim sistemi tizen kullanılmış bence makbul değil, sadece işlemcisi 1000mhz ve kamerası hoperlörü dahili, gear 1 de kamera ve hoparlör kayışta, işlemci hızı 800mhz.. en nihayetinde aynı b.kun laciverti tabi ama gerçekten çok çok kullanışlı bir alet ikiside ...

note 3 ,s5,s4 falan kullanıyorsanız bu saat kesinlikle telefonunuzu tamamlıyor :) ucuz temiz ikinci el alın mutlaka alacaksanız sıfırına bayılmayın bi ton para... dediğim gibi 200-300 arası sıfır ayarında bulabilirsiniz, sıfırı 550 tl gear 1 ,750tl gear 2..

tabi karar sizin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...