SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Bende civciv resmi var newbie bilmem nesine girdim bize ne yarar sağlar bunların yararı nedir?Resimdeki civciv nerde doğmuş?Baba adı ne?Zararı ne?[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 benimde ismin sol tarafında sarı bişey var ama ben onu bi koldaki "kas" a benzetmiştim :)[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Aliko the Warrior.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QwKl Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ne garip bende ata benzetmişitim zuhahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desorer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 30 level olana kadar bütün levellerdeki diğer karakterlerle beraber parti yapabilmenizi sağlar.Onlarada manner kazandırır.Ayrıca 30 level olduğunuzda invertory nizde 500 k paranız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 500 k işi güzel gerisini salla =)))[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 500k olayı için bir kaç quest bitirmeniz gerekiyor galiba. 30lvl geldim ama 500k yerine mendil aldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar