Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksitle Bilgisayar Satan Yerler?

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

Selamlar
Yeni bir makina almayı düşünüyorum toplamda 2 milyar civarı fakat peşin veremeyeceğim içün 8 veya üstü vadesiz makul fiyata bilgisayar satan istanbul içi bilgisayarcı arıyorum.(mavi bilgisayar , teknosa ve vatan bilgisayarın sitelerine baktım tamamen kazıkçılar gibi)
Yardımcı olursanız sevirim...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

For The Horde!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Yardımlarınız için teşekkürler :)
Şu aralar vade farksız 12 taksit yapan çok yer var gördüğüm kadarıyla. Arkadaşalar bişey sorucam sizce www.vatanbilgisayar.com daki fiyatlar çokmu pahalı? Vade farksız 12 taksite verdiğinden bayağı avantajlı ama fiyatlar bana pahalı gibi geldi.[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

For The Horde!!!
Sosyal ağlarda paylaş

vatan pahalı gerçekten. Diğer firmalar liste fiyatlarından en az 5$ daha indirim yapıyolar parça başına. Taksitle alacağını söylemeden direk pazarlığını et kasada hallet taksit olayını. Komisyon belki istemezler ama zor tabi. isterlersede ver %3 falan civarı. Ancak anlaşmalı banka kartı kullanman lazım mesela goldda bonusla alışveriş yapmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Dalamar, ben ınternet uzerınden aldım bılgısayarımı

hepsiburada.com'dan, 12 hatta sanırım 18 e kadar taksit yapıyor. Ustelık bonus kartın falan varsa 6 aya kadar pesin olarak boluyor vade farkı almıyor yanı.

Bi göz at derim.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...