Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşk acısı çekenlere:(((((((((((((((

Gwindon

Öne çıkan mesajlar

said:
aquila, 12 Aralık 2004 00:36 tarihinde demiş ki:
oyle durumlarda birakican telefonu bi koseye kiz konusup icini dokcek,arada bir kontrol etmen lazim tabi...

Bizim arkın vardı öyle kız arkadaşı nöbetleşe konuşuyoduk 1-1.5 saat sürüyodu harbi[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

hehe inanmiycaksiniz,bi keresinde odamda oturuyorum yine aradı =I neyse ben hemen yere oturdum,telefonu yanima aldim,kitabimi da aldim,yanima elektrikli isiticimi da cektim,kulagimda telefon kitap okuyorum =) neyse bi ara isiticinin sicakligiyla mayismisim uyur gibi bi sey olmusum,'CEM!!CEM!!ORDA MISIN?!' sesleriyle dunyaya geri dondum =(([signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)
Mae 4x Elven Hunter(Warsong-US version)

Sosyal ağlarda paylaş

bu telsim beleş olayı çıktı ya ne kadar sevgilisi olan kız arkadaşım varsa hepsinin bir kulağı kırmızı dolaşıyordu tüm gün :D

hatta yazın belediyede çalışırken iş ortağım bir kardeş telefonda o kadar çok konuşmasına rağmen hızını alamayıp banada bir ton şey anlatıyordu en son çare ağzını ciddi ciddi bantlamakla tedhit ettim sustu :D[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Ne mutlu Türküm diyene !!

M. Kemal ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

telsimin bu konularda cok tehlikeli,bi o kadarda damar firsatlari olabiliyor,oyle cok konusan bi kiz arkadasi olan varsa,bi de bu telsim olayina girdiyse allah kolaylik versin.bi de mobil telefon ev telefonu gibi de degil,radyasyon fln sakat,erkeklik icin hani.kiza telefonda ayar verip,sonra islev yapamamak var O_O
edit:bi suru iq su dusuk insanla ugrasiyorum,sakat diye salak yazmisim pardon =)
[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)
Mae 4x Elven Hunter(Warsong-US version)

[Bu mesaj Dreamfury tarafından 12 Aralık 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 12 Aralık 2004 00:18 tarihinde demiş ki:
unutmayin kizlarda kakalarini yapiyo...

ne kadar kibar bir şekilde sölemiş ama kaka lol da lol[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...