McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Gwindon sana baha'dan boşver üzülme ile kutupta yaz gibi şarkılarını öneriyorum. Ne zamandır dinlemiyodum aklıma iyi getirdin :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: aquila, 12 Aralık 2004 00:36 tarihinde demiş ki: oyle durumlarda birakican telefonu bi koseye kiz konusup icini dokcek,arada bir kontrol etmen lazim tabi... Bizim arkın vardı öyle kız arkadaşı nöbetleşe konuşuyoduk 1-1.5 saat sürüyodu harbi[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 hehe inanmiycaksiniz,bi keresinde odamda oturuyorum yine aradı =I neyse ben hemen yere oturdum,telefonu yanima aldim,kitabimi da aldim,yanima elektrikli isiticimi da cektim,kulagimda telefon kitap okuyorum =) neyse bi ara isiticinin sicakligiyla mayismisim uyur gibi bi sey olmusum,'CEM!!CEM!!ORDA MISIN?!' sesleriyle dunyaya geri dondum =(([signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Mae 4x Elven Hunter(Warsong-US version) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bu telsim beleş olayı çıktı ya ne kadar sevgilisi olan kız arkadaşım varsa hepsinin bir kulağı kırmızı dolaşıyordu tüm gün :D hatta yazın belediyede çalışırken iş ortağım bir kardeş telefonda o kadar çok konuşmasına rağmen hızını alamayıp banada bir ton şey anlatıyordu en son çare ağzını ciddi ciddi bantlamakla tedhit ettim sustu :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Ne mutlu Türküm diyene !! M. Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 telsimin bu konularda cok tehlikeli,bi o kadarda damar firsatlari olabiliyor,oyle cok konusan bi kiz arkadasi olan varsa,bi de bu telsim olayina girdiyse allah kolaylik versin.bi de mobil telefon ev telefonu gibi de degil,radyasyon fln sakat,erkeklik icin hani.kiza telefonda ayar verip,sonra islev yapamamak var O_O edit:bi suru iq su dusuk insanla ugrasiyorum,sakat diye salak yazmisim pardon =) [signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Mae 4x Elven Hunter(Warsong-US version) [Bu mesaj Dreamfury tarafından 12 Aralık 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 güzin ablaaaaaaaaa nerdesinn[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 efendim cnm[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 [signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin.Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected]İcq[b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ya beni bıraktın bunnarla.. çok korktum :(:([signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Döverim şimdi onları...[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ya nedir bu yaşlarda "aşk acısı çekiom abi *sniff* " triplerine girmeyin.. Bende çok girmiştim zamanında da şimdi aklıma gelince utanierem valla yüsüm kızarıyo böyle :utaniem:[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 [signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: aquila, 12 Aralık 2004 00:18 tarihinde demiş ki: unutmayin kizlarda kakalarini yapiyo... ne kadar kibar bir şekilde sölemiş ama kaka lol da lol[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 hehe onnarda insan der gibi olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ya yeterince gelinim, zortstar falan izliyoruz bide sizin özel hayatlarınız kaldı dimi..bi boyutunu bilmiyorum şeyin.. onuda öğrensem zati sosyal demokrat olcam[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ataaaaaaaa ben sana aşık oldugun zaman solerım yavrummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 siz takmayın ben size pm atarım aşık olduunuz zaman..kapat yavrum sen topiği..[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 pekı anne ben senı sewıorum anne sınemıs ewmıorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 adam ol çocuum[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 haddini bill kendine gelll:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar