coco Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 disiplin şart, hakkın var. bu sebeple henüz yogaya başlamadım mesela... sıra da o var, ama onun için biraz daha zamana ihtiyacım var mesela benim, bunun farkındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Bence denemek gerek. Fiziksel bir şey olduğu için kendini hazır hissetmen daha kolay meditasyona göre. İstanbul da yaşıyorsan daha şanslısın. Bak denedikçe göreceksin ki meditasyonu destekleyecek çünkü zaten sistem böyle işliyor :) Yoganın 8 basamağınıda benimsemek gerek. Göreceksin ki yoga yapanların çoğu hatta tamamı meditasyonu umursamaz bile onlar pilates yapar gibi gelip giderler. Evrensel ahlak kuralları ile de ilgilenmezler dolayısıyla her derste bir şekilde çözdükleri blokajlarını tekrar oluştururlar. Nefes kontrolüne dikkat etmezler. Bunlar yoga yaptığını iddia eden kimseler. Meditasyon yaptığını iddia eden kimselerde beden ile ilgilenmez. Bir adım diğerini tetikliyor. Önce çevreyi kontrol altına almak sonra bedeni kontrol altına almak gerek sonra zihni kontrol altına almak gerek. Zihin ruha açılacak. Sistemin böyle olduğunu söylüyorlar. Bende bunun küçük bir kısmını tecrübe ettim ve sıralama bana mantıklı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 :) evet. zaman derken ben birşeyleri disiplinize ya da standardize etmekle ilgili sıkıntı yaşıyorum. yoga da ucundan bulaştım aslında, gerinmelerimi yoga yöntemiyle yapıyorum ancak arzu ettiğim hersabah kahvem gibi yoganın da yer alması, işte onu başaramadım henüz tembellik var. bir de biliyorum çok kız edebiyatı olacak ama yogaya başlamayı nedendir bilinmez hamilelik dönemine erteleme şeklinde programlamışım kendimi ahaha sanki ozaman bir sebep ya da hedef için standardize ederek tembelliğimi yenerim falan gibi... izmirdeyim, ayrıca yoga konusunda usta arkadaşlarım var şanslıyım da ancak tembelimzsss mesela bu kursta biraz hocayla konuşacağım konu bu, hoca ne iş dicem ahahah lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 soris ne guzel anlatiyo, sizin sozcunuz o olsun, digerlerinizin yazdigindan bisey anlasilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 benim öyle bir iddam yok zatiii, ve evet Soris olabilir. dengesi var Soris'in, oldukça istikrar odaklı. güven verici. ama zavallı sen cıks cıks (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Haha bu gazla 22 ekim de kuşadasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Tamamen katılıyorum. Paylaşmak istedim: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1234044_657267584283425_1359682734_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 coco said: yok 6-7 sayfa öncesi ve Sorisin eleşritileri ile alakalı... ayrıca bildiğim kadari ile noyzura vegan okumak lazım tabii, okumayınca ve kısıtlı olunca sex'i özgürce tanımlayabilen herkesi noyan zannetmeniz doğal karşılanabilir elbet imzam yapasım geldi bold kısmı ya bu şarkı tüm sevgiden tedirgin olan azgın ama tereddüt eden arkadaşlarımıza gelsin : http://www.youtube.com/watch?v=ZZikoGwilA8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar