Craven Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 senin titleında Pepelek yazarı dio kimse farketmedimi? konu ile alakasız gerçi.[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Bonepartta alan yetkilisi olmuş ne var bunda :)[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paticik yazarı yazması gerkemezmi? onu demek istedim[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: Estel_Anorien, 01 June 2003 23:02 tarihinde demiş ki: Bonepartta alan yetkilisi olmuş ne var bunda :)[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] ROLF[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Stream videoları izlemeni sağlıyordu. Real Networks'den detaylı bilgi bulabilirsin. Video yükleme konusunda ise MobiMB diye bir program var onu bir incele istersen.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Kullandığı video standardı 3GPP imiş. Uygun codec bulmak gerek. şu anda bende arıyorum. Real Video'da kullandığı formatlardan. Zaten RealOne Player ile entegrasyonu varmış. edit: 3GPP codec değil bir standartmış. ps: Bende şimdi farkettim yanlış yerdeyiz. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 02 June 2003 14:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar