Fah Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 arkadaşlar ben şimdi lvl 6 oldum totem skilimi aldım ama need earth totem diyor bunu nereden bulacağım acaba yardım ederseniz sevinirim[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Betadan sonra değişti shaman earth questi. İşte yenisi 1-Mapte gösterilen yerde Canage Earthcalleri bul 2-Buradan saptayı bul iç ve Minor Manifest of Eartle konuş sana taş vercek 3-Onu ilk kadına geri getir. Al sana earth totem ;)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b]Wow:Hordish MannerFor The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 çok teşekkür ederim ellerin dert görmesin :)[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Blizz Nerf Shaman[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ne demek ;)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 neyse yaw ben bunu bulamadım yatayım bari :(( humanoloidler falan çıktı karşıma gittim bişi bulamad :([signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 questi alman lazim the den'de bi npc veriyodu questi alinca 30 dakkaligina elementallari gorebiliyosun, 30 dakka icinde yuklarda arkadasin gosterdigi yere gidicen, orda daglarda yukari cikan gizli patika var onu takip edince bulursun [Bu mesaj CriZz tarafından 11 Aralık 2004 10:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 tamam gizli bi patika buldum şehirin yakınından girdim en sonunda karşıma mavi bir sütun çıktı irice bu nedir ki bişi yok gene burda[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bulmuşun ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 questi iptal et, tekrar al 30 dakka icinde o tasa gitmen lazim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 aah. nerde o kolay totem bulma gunleri... simdi ashenvaleye gonderiyolar beni. 50 tane alliance duzdu 2 kere. lan bi kere de raid yapmayin be. oralarda gezinicen biraz, buyuk bir sutun gorunce saptani icicen, sonra elemenal ile konusucan, sonra geri donucen adama.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar