ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Beyler nasil kapatirim bu router'in firewall'unu ? Deli olcam torrent sistemiyle biseyler indirirken hep firewall'a takilip 2 kb civarinda gidio, oysa normal downstream 30 kb civari. Nasil kapatilir bu gicik firewall ?[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 modeme göre değişiyor. modemin console'unda dmz yada basit olarak firewall ile ilgili bir bölüm olması lazm. DMZ'de enable dmz yapıosun yannız dmz host olarak ne girildiği hakkında malesef kesin bir bilgi yok hiçbir yerde.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
majesty1 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 modemin ayarlarına girion sora firewall ayarlarına sora ordan kapatıon.. ama torrentlerde modem firewallına takılma olmuo bn mis gbi indriom sende başka bi olay vardır modem firewallu bişiyi yawaşlatmıo..[signature][hline]Atamız CONDOR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 DMZ enable ken firewall kapanıyormu açılıyormu şunu söyleyen çıkmadı bi[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 DMZ enable firewall açıkmı kapalımı demek.. DMZ DMZ dolaşıyoda kimse sölemedi şunu bi[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 DMZ enable firewall açıkmı kapalımı demek?[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=100329[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Beyler ben de bisiler ogrendim dün ve simdi bilgilendireyim bari sizi : DMZ = enabled DMZ Host IP = 10.0.0.x (x = 0,1,2 disinda ve modemin kendi atadigi IP araligi disinda ) Save and reboot Ag baglantilarim > Baglantiniz Baglantinin ozellikleri > TCP/IP ayarlari Genel Sekmesi : IP = DMZ'ye girdiginiz IP Alt ag maskesi = Tiklandiginda otomatik atamasi lazim, atamiorsa, modemin http ayarlarindan girip bakin neymis (Subnet Mask) Varsayilan ag gecidi = 10.0.0.2 Yeglenen DNS Sunucusu = 10.0.0.2 Ayarlari kaydedin Artik firewall'u kapadiniz... Bu arada torrent firewall'a takilmiyomus ogrendik, fakat ne olaki benim problemim ? Worm mu wardir ki ? (Azureus kullaniyorum)[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 tamamdır saol. bu arada 3 tane mesaj gitmiş arka arkaya hata oldu o özür.[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 portları nasıl acılır bu torrentin ?[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loki Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bendede çok yavaş ve ben bu ayarlarla ilgili hiçbişey bilmiyorum 0'dan öğrenebileceğim bi link verebilirmisiniz? ayrıca modemim zoom 5510 ve modem de router yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar