BaaL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 içinde bir adet lvl90 WW Panda monk var, 6k parası var, 600 enchanting, 600 herbalism. %310 mount var, full caster heirloom aldım (warlock kasarım belki diyerek alındı). 510 ilvl, yeni karakter olduğu için. http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Jekichen/simple 100tl yeterli ya da malbuş. gizli soru vs verilecek.
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 4-5 gün önce aylık ödemesini yaptığım için pazarlığa açık değil malesef, zaten ucuz fiyat vermiştim ya 1.5 aylık hardcore emek var nerden baksan. (MoP acc fiyatı bu civarda ediyor sanırım)
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 pazarlık olacak yine ama istersen 70 atayım hesabına name change flm çünkü tutacak yine :p
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 MasterHapLo said: ya aslinda mop da lazim degil. cataya kadar olsa yeter varsa satan :D satisi baltalamayim ben senin wotlkya kadar var bende :P catada var 1 tane ama ona authenticator bağlıydı sonra ben telefonu sattım öyle kilitli duruyor id flm istiyorlar açtırmaya uğraşmadım vereyim :p
Soris Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 mezarcılık yapmayın lan adam ucuza bile satıyo
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ha yok ben olur mu diye sordum sadece, ucuz zaten biliyorum.
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 neyse çok çingensiziniz vaz geçtim :P twisting nether'e geçirdim karakteri biraz da orda oynayım, 5.4 ptr falan deneyim 1 ay sonra satarım, ne gerek var hazır yeni content gelirken di mi
Öne çıkan mesajlar