BaaL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 içinde bir adet lvl90 WW Panda monk var, 6k parası var, 600 enchanting, 600 herbalism. %310 mount var, full caster heirloom aldım (warlock kasarım belki diyerek alındı). 510 ilvl, yeni karakter olduğu için. http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Jekichen/simple 100tl yeterli ya da malbuş. gizli soru vs verilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 4-5 gün önce aylık ödemesini yaptığım için pazarlığa açık değil malesef, zaten ucuz fiyat vermiştim ya 1.5 aylık hardcore emek var nerden baksan. (MoP acc fiyatı bu civarda ediyor sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 pazarlık olacak yine ama istersen 70 atayım hesabına name change flm çünkü tutacak yine :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 MasterHapLo said: ya aslinda mop da lazim degil. cataya kadar olsa yeter varsa satan :D satisi baltalamayim ben senin wotlkya kadar var bende :P catada var 1 tane ama ona authenticator bağlıydı sonra ben telefonu sattım öyle kilitli duruyor id flm istiyorlar açtırmaya uğraşmadım vereyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bot acc la napcan lan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 30a verrdim :p ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 mezarcılık yapmayın lan adam ucuza bile satıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ha yok ben olur mu diye sordum sadece, ucuz zaten biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 neyse çok çingensiziniz vaz geçtim :P twisting nether'e geçirdim karakteri biraz da orda oynayım, 5.4 ptr falan deneyim 1 ay sonra satarım, ne gerek var hazır yeni content gelirken di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar