Theo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Galatasaray'in bu sefer alcak die adi gecen bu oyuncu hakkinda bilgisi olanlar bilgilerini paylasabilirmi bi kac yere baktım ise yarar bisey bulamadim buldugum haberlerde Malaga'ya transfer oldugu basarisiz olup ulkesine geri dondugu falan uzerineydi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 insua, oyun kurucu, sol acik (alex, felipe gibi) 24 yasinda galiba. stili ortegaya benzior, arjantinli. iste iyi diolar[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 alsınlar da alex le kapıssınlar[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ben alınacagina inanmıyorum ama cm4'de bakayim dedim oyle birini bulamadi sasirdim buraya yazam dedim :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Insua medya tarafından her sene söylenen oyunculardan biridir[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 alsınlar felipe'yi olalım şampiyon,almasada olacağızda alsa daha rahat :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 insua çok iyi bi oyuncu.ben tv den maçını izlemiştim bir kere çok kıvrak.wiltord tarzı bi oyuncu.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bu adam fatih terim döneminde gündeme gelen adam değil mi? başka klübe gitmişti galiba bizi istemeyip (ya da parasızlıktan alamamıştık). neyse biraz araştıralım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 web sitemizde gördüm,teminat mektubu verilirse felipe'ye gelecekmiş inşallah gelir hayran olduğum bi adamdı gittiğinede çok çok üzülmüştüm f.terim'in yaptığı en büyük yanlıştı bence o adamı göndermek büyük kabiliyet alex'tende daha iyi bi oyuncu olduğuna inanıyorum..[signature][hline]R+ [Bu mesaj uncla tarafından 11 Aralık 2004 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar