Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Federico Insua ???

Theo

Öne çıkan mesajlar

Galatasaray'in bu sefer alcak die adi gecen bu oyuncu hakkinda bilgisi olanlar bilgilerini paylasabilirmi bi kac yere baktım ise yarar bisey bulamadim buldugum haberlerde Malaga'ya transfer oldugu basarisiz olup ulkesine geri dondugu falan uzerineydi...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

insua çok iyi bi oyuncu.ben tv den maçını izlemiştim bir kere çok kıvrak.wiltord tarzı bi oyuncu.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

web sitemizde gördüm,teminat mektubu verilirse felipe'ye gelecekmiş inşallah gelir hayran olduğum bi adamdı gittiğinede çok çok üzülmüştüm f.terim'in yaptığı en büyük yanlıştı bence o adamı göndermek büyük kabiliyet alex'tende daha iyi bi oyuncu olduğuna inanıyorum..[signature][hline]R+

[Bu mesaj uncla tarafından 11 Aralık 2004 22:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...