PinkTelya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 arkadaşlar adsl i sitece 15 kişi kullanıoruz. 1024 kullanıoruz ve 1024 için fiyat 169 milyon. 15 kişi kullansak da fiyat 169 mu? yoksa kullanıcı sayısına gore artış oluor mu?[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 15 kişi olarak 1024 kullanıyorsanız acırım size :P Bana tek başıma 512 az geliyor... O dediğin olayın olacağını sanmıyorum fatura tek kişiye gider siz her ay size düşeni verrisiniz. Bence tek başına 256 al.[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bir kişi download yaparsa, 14 kişi ne wog yer bilemiyorum ayrıca o kabloları nasıl dolaştırcaksınız bence saçma yani hadi 2 kanka yapsanız tamamda 15 kişiyle... nerde çokluk orda wogluk ama ana dağıtıcıdan herkese eşit download hızı verirseniz belki sorun çözülebilir ama paraya kıyıp 2048 almak daha ii 20 milon bile düşmüyo, 200/15= 13 kb filanla çekersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 onun sistemi farklıdır.. uydu gibi birşey bağlanıp eşit dağatılmıştır bağlantı evlere.. öyle şeyleri duydum site için yoksa 169 milyona 1024/15 bi bağlantı alınmaz.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 kablosuz ethernet(yada bu gibi birşeydi) kartıyla gayet iyi yapılabiliyor kardeşimin arkadaşları öyle yaptı karşılıklı iki apartmanda bağladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 valla biz kablo çektik. hızımız kendi aramızda dosya paylaşımında çok hızlı. ama nette gonderirken millete çok bekletior. ethernet kulanıoruz. 3 apartman kullanıoruz.[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Cidden o hız o kadar kişiye yeterli olmaz. Ama süper lan party olur :)[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 valla iyi hızımız. muhteşem hem de. sayfalara tıklıom açılıor anında. download hızı mukemmel. bi kutucuk var. neyin nesi bilmiorum ama. bizim kapının onunde. ondan mı acaba :) :)[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Sihirli kutucuk![signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Fıyat bolunur kac kısı kullanıosa[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: forgiver1, 11 Aralık 2004 10:22 tarihinde demiş ki: bir kişi download yaparsa, 14 kişi ne wog yer bilemiyorum ayrıca o kabloları nasıl dolaştırcaksınız bence saçma yani hadi 2 kanka yapsanız tamamda 15 kişiyle... nerde çokluk orda wogluk ama ana dağıtıcıdan herkese eşit download hızı verirseniz belki sorun çözülebilir ama paraya kıyıp 2048 almak daha ii 20 milon bile düşmüyo, 200/15= 13 kb filanla çekersiniz her şey kablo değildir , wireless network denen bi şey icat etmiş gavurlar ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 etsinler bakalımda ya müteahit malzemeden çalmayıp duvarı sağlam yapmışsa hemde site filan diyo, bu kadar mucizevi bişeymi bu kablosuz teknoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 şehir içinde 100m çaplı olanları var , bunlardan daha uzağa gidenleridir var :) kablosuz teknoloji güzel bişeydir , her eve gereklidir :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 yani uzaklık dışında herhangi bir engel dinlemiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 normalde dinliyoda , şehir içi diyom yani engellerin arasında , açık arazide daha uzağı görmen mümkündür[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar