Masakari Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Sezonu geçti ama yazlık için dune buggy bakıyordum. Aslında önce atv baktım sonra buggyde karar kıldım. Fakat bu aletlere 30k fiyat çekmişler. Şimdi var mı aranızda bu aletlerden anlayan, tavsiye verebilecek olan? Nereden, kimden alınır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Abi piyasa da bilinen 3 firma var zaten. Hepsi birbirine çok benziyor.Benim gönlümden geçen arctic wildcat, sende ona bak bence.Türkiye satışı var mı bilmiyorum. Can-Am: bunun commander diye modelleri vardır.Değişik CC lerde bulunur. Polaris: Bu firmanın da bir sürü dune buggy tarzı aletleri var, çok modeli var 900-1000 cc ye kadar giden.Araştır. Arctic Cat: Wildcat adlı bir modelleri var, efsane yemin ediyorum.Uzay aracı gibi yapmış adamlar.1100 cc.Al bunu üstünden inmezsin şerefsizim.Özellikle yeşili çok başka.Favorim bu.Eğer alırsan birlikte biraz gezelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Araba parası o dediklerin TR'de. Yok mu 3-5 arası bir şey ? http://www.istanbulmotor.com.tr/utv/can-am-utv/commander-limited-1000.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 abi yok işte, ne alıcan çakma dune buggy yaptır o zaman sanayiide. ÜStüne de pancar motoru+şanzıman takarsın tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 yazlik colde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Sayın Başbakan'ıma güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar