vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Bu bölümdeydi yanlış hatırlamıyorsam birisi bi vidyo paylaşmıştı; japon şow/komedi programıydı galiba, iki adam ve iki kız vardı, kızın biri bilmem ne-kun diyordu öbürüyse onii-chan. o vidyoyu arıyorum kaç gündür ne burda bulabildim ne de youtubenin history bölümünde. help pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ninjaya öm atsaydın çoktan bulmuştun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=XmggDCCHH6I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 kawai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 abi çok teşekkür ettim ya, sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Miyuki sawashiro istiyorum eve goturmek icin bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 kestim biçtim onii-chan kısmını bildirim tonu yaptım, telefon paso onii-chan diyor, yakında sapık damgası yerim :) her duyuşumda o kızın ağzına ateş küreğiyle vurasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 oha çok iyi fikir.. bir yere yüklesene ben de mesaj tonu yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 onii-chan denwa da yo! die kimin telefonu çalıyordu ya bir animede. haa sket dance'de bizim SWITCH bizim kızlar iksir ile küçülünce, onlara söyletip kaydetmeye çalışıodu seslerini telefon tonu yapmak için hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ckAlXg-2T5I bundan yapıcan telefonu asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mortis said: onii-chan denwa da yo! die kimin telefonu çalıyordu ya bir animede. edit: la allah kahretsin yine götümle okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 BabacumMostors said: oha çok iyi fikir.. bir yere yüklesene ben de mesaj tonu yapayım abi geç gordum mesajını yarın yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Sawashiro Miyuki'nin onii-chan deyişinden ziyade ikuwayo deyişini beğenen bir ben miyim? Not: Benim telefonuma mesaj geldiğinde tutturu diyor, naaberrr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mortis said: onii-chan denwa da yo! die kimin telefonu çalıyordu ya bir animede. haa sket dance'de bizim SWITCH bizim kızlar iksir ile küçülünce, onlara söyletip kaydetmeye çalışıodu seslerini telefon tonu yapmak için hahah ahaha harbi çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar