Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 piyasada ne var ne yok, ne iyi ne kötü hiç bilmiyorum takip etmedim şimdiye kadar tv yenilikleri. nedir ne değildir hiç bilmem 2 metre uzaklıktan izlemek için 40 - 42 inc tam olur sanırım? işte şöyle 40-42 inc, duvara konulabilen, incecik cerceveli, abuk subuk sorunlar çıkarmadan uzun süre iş görücek düzgün full + full tv lazım? nedir seçenekler? kimler hangi markadan/modelden memnun yada değil? bütçe maks:2 bin olabilir ama abartmamak lazım ne kadar f/p o kadar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 1800'e falan smartlı, 3D'li 40 ya da 42" çok rahat bulursun. Samsungun yeni dönem serileri tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 lg la620 var gozume kestirdim 2-3 haftadir fiyat takip ediyorum 1600 civari su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 benim de bütçe aynı civarlarda. LG baktım da samsung olsa daha iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar