Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

It's not for girls

Chemical

Öne çıkan mesajlar

It's not for girls!

gören bütün erkekler alıyor nasılmış acaba diyerek
kızlarda kızıyor gördükce uyuzluk olsun diye alıyor

ee sonuçta herkez almış oldu

bizim ülkemizde genelde marketing "AL BENİ AL BENİ" yada "SÜPERİM BEN VARYA MANYAK BİŞİ YAAAA ALMAZSAN OLMUYOSOOON!" yada daha kötüsü "BUNU YİYEN VARYA 40 GÜN ENERJİ VERİR TAKSİLERİ KAYDIRIR BİR BİSKREM VERSEM"

şeklinde oluyor

Okadar konuştuk işte kendisi[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

verdiiniz sayfayı okumaya üşendim bu niye kızlar için diilmiş?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

delikanlı adamın çikolatası olayına mı girmişler dedim ama ne anlar bu yabancılar delikanlılıktan :)

şöyle bişiy çıkarmışlar ki

üstündeki can you handle it (başa çıkabilecek misin) yazısı cidden erkekleri hedeflediklerine kanıt teşkil ediyor bence heheh[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.

Sosyal ağlarda paylaş

aman bizimkiler de erkeklere yasak olan bi gofret çıkarmasın da[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

tabii para vermeden reklam yaptığını düşünmezsek..

sonuçta sadece bu sloganıyla ünü bize kadar ulaştı.

ayrıca unutmadan eklemek isterim, büyük firmalar pazarı segmentlere ayırıp o şekilde satış yaparlar. zaten çikolata pazarında dünya genelinde en büyük firma kabul edilen nestle'nin bir ürün de erkeklere yönelik satması pek bir müşteri kaybettirmez bence.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 11 Aralık 2004 17:07 tarihinde demiş ki:
bence kızlara satacakları kadarını bu yöntemle çekecekleri erkeklerden daha fazla olurdu diye düşünüyorum.
başarısız...

nah başarısız:D

kızlar uyuzluk olsun diye alıyor

yahu %30 arttıran reklama nası başarısız[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...