Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 konuya yorumumdur, kişiligini bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 hmmm :) hayatın anlamı kısaca " ANLAŞILMAK" zaten. ve yaşla ya da mekansal bir detay ile de alakası yok bunun. karşılık bulduğun anda anlam da kazanıyorsun işte :) kuddusi doğru zamanda, doğru yerde doğru insanlar tarafından yorulmadan anlatabilmiş ve anlayabilmiş, ve evet hayat anlam bulmuş. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Coco sende bu gece bir sey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 var var belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 4 haftadır açık sulardayım.. ondandır :) yarın karaya ayak basacağım, rüzagarım yelkenler için yeterince fair olursa tabii ancak, "anlaşılmak" olgusunun hayatın anlamı olduğu mutlak gerçekliğini 2007 de çözmüştümzsss hıhh (yazar sondaki hıh'da püsküllerini nefesiyle şöyle sol yanına öteledi bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 bulunmasi gereken bi anlami yok hayatin, yasiyoruz, oluyoruz. varliginin anlami yok, tek amaci da turunu devam ettirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 koku duygun nasıl akiladam, hasas mısındır? yani alır ve ayırt edeblir misin her kokuyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 burnum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ee ozaman türünü devam ettirme olgun da suya düşüyor gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Aaaa yelkenli...ne guzel yaa Ben de kiraliycam bir ara arkadaslari tikicam icine ama zerre anlamiyorum kullanmaktan. Imrendim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 :) Hayatin anlamini yeniden buldum ben de evet.. Baslik pek uygun, yeri gelmisken yazayim ben de birazdan bulustugum anlami.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 coco said: ee ozaman türünü devam ettirme olgun da suya düşüyor gibi.. olguya gerek yok, gerekli donanimim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 post ve imza hoş bir ahenk yaratmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 senin kasttetiğin gerekli donanımın tek başına sağlıklı eşi seçmeni ya da elemeni sağlamıyor malesef. ayrıca coco stops şu konuda, sen de git nerede ürüyorsan üre akila pöf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 aquila said: coco said: ee ozaman türünü devam ettirme olgun da suya düşüyor gibi.. olguya gerek yok, gerekli donanimim var. kendini donatmaya devam et o zaman, başka seçenegin kalmıyor bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 donaticak yer kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 türümüzü devam etmek icin donanmakda kötü bi kaç kez yapabilcez o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 erkeksen problem yok, kadinsan 10 ayda bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 kuddusi başlığını helal et lol şuan ekincik koyundayım, son durağım. ve tam anlamıyla cennetlerin sultanı :) 1,5 saat sonra hareket edeceğim buradan, hiç ayrılmak istemiyorum, hatta karaya ayak basmak istemiyorum. 54 feet Amel kızımız. meceram ise 34 feet Dehler ile başladı 4 hafta önce. 1 hafta onu tecrübe ettikten sonra Amel'e terfi etme şansım oldu, pastadan çıktı hatta. 2014 mayıs için yelkenli lisans eğitimimin başvurusunu yaptım (:D eylül ve ekim aylarında da 3'er günlük route programımı da ayarladım ki bu seyirler işimi kolaylaştıracak. hep güney ege hayranı olmuşumdur, ama tabir yerindeyse bakir koylarımız yani sadece deniz yolu ile ulaşımın olduğu koylarımızın tadı bir başka, meditasyonların en derini. ve tabiki yelkenler <3 rüzgarla dans etmek ve dalgaları karşılamak <3 tehlikeli anlar da oldu, özellikle rüzgarı burundan alırken. ve kıyılarımız denize çok dik indiğinden derinlikler anında değişebiliyor, yani karaya mil açıkta derinlik 200 m'nin üzerindeyken bir rüzgar ile kendini 2 çeyrek milde 15 metre de bulabiliyorsun vs. güzel bir oyuncak yelkenli, sardı beni, ben de sarıldım ona. ama kendimi anlamlı hissettiğim an ise route haritalarında adı bile geçmeyen round bay'ler denilen ve geceyi geçirmek üzere durduğumuz bir koyda vuku buldu 2 hafta önce. o cennet koyun konumu sebebiyle gerek charter tekenelerin dikkatsizliği gerek ise diğer teknelerden kazara uçarak o koyumsu alana taşınmış plastik ağırlıklı çöpleri anchorun ardından teknenin ipini ağaca bağlamak için yüzerken farkettiğim de karardım. sonra dedim ki, mıntıka temizliği zamanı :) gerisini resimler anlatsın viva!! http://i.imgur.com/kunyidW.jpg ve dahası http://imgur.com/SGvGPFM ve yanımıza yine geceyi geçirmek için anchorlayan, önce alkışlayan sonra yardıma yüzen sevgili alman misafirimize yeniden buradan teşekkürler http://i.imgur.com/L6bhv4d.jpg http://i.imgur.com/TfyyYe1.jpg http://i.imgur.com/nJlYhQs.jpg http://i.imgur.com/sGoxdqV.jpg e: bu arada küçük kuyruk diye bir cennet koyumuzu kesinlikle kaya tırmanışçı arkadaşlarımıza öneririm... bu arada 2; bu mıntıka temizliği olayı için ua.gov.tr projelerini de hazırladım, 30 yaşın altındaki boş ve deniz tutmayan arkadaşlar bana öm atabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 e var bi şeyler sende diyoduk, derinlik sarhoşluğu olmuş sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 tekneyi cekeydin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 tekneyi sürmeyi tercih etim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Denize gel... yelkenli zor iş, ama yat (motoryat gibi) alacam bi gün... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar