KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 selam yarın maça gideceğiz ilk defa olimpiyat stadına gideceğim için bilmiyorum. duyduğuma göre tramvay Hz.İsa'nın çektiği çileden daha büyüğünü çektiriyomuş. Tromsö maçına giden arkadaşlar 3te anadolu yakasına ulaşabilmişler o yüzden araçla gitmeyi düşünüyorum. stad çevresinde araç park edebilecek yerler varmıdır? otoparka girince de çıkışı dert olacak gibi aydınlatın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 stad çevresinde çok büyük otopark var ama giriş çıkış çok büyük vakit alıyorsa stada giden metro güzergahındaki yakın duraklardan birinde yola bırakılıp metroyla geçilebilir. mesela başak konutları 1. kısımdan metro 10 dakikadan kısa sürüyürodur. oralarda durak yakınına yol kenarına bırakılıp metroyla geçiş otoparka göre hızlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 aslında amacımız metrodan kaçış her türlü çok fazla kalabalık olur diyorlar aracı metronun yakınına bırakınca da sıkıntı olmasın ulaşımda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar