Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon Çözünürlük

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici

Çektiğim resimlerin görüntü kalitesinin net olmadığını düşünüyorum. 6670 aldım. 2. günü falan. resimler net değil gibi geliyor. nedeni ne olabilir yoksa banamı öyle geliyor..?
çektiğim görüntülerde zoom ile kullandığımda bozulmuyor. sanki çekerken biraz oynatınca bozuluyor gibi geldi. örneğin çiçeklerde öyle. onun dışındaki gece şu yol çekimindede suçlamıyorum telefonu.
yardım :)

bi resim daha vardı ancak arka fonda aile resimleri vardı onu kaldırdım :) (en güzel çıkanda oyda tühs.)

kötü çekimler gibin:

[signature][hline]===> orc_lord
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 86)

Sosyal ağlarda paylaş

sen sorunda cevabını bulmuşsun zaten kasa gibi yakından çekimlerde uzaktan zoom yaparak çekmek daha iyi görüntü verir.resim çekerken hafif sallasan resim bulanır ama sanki 6600le benim çektiğim resimler daha netti ama bende hafif oynatınca hemen bulanıyordu görüntü.işin sırrı çekerken oynatmamakta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
hmm oynatmamaya ve ışık olayına dikkat edeyim ben. resimleri gece modunda çekmeye başlayayım..
hmm olmassa yeni bi cep teli :-p[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 86)
Sosyal ağlarda paylaş

gece çekimleri bildiğim kadarıyla tripodsuz olmuyor, diyafram 1-2 sn kadar açık kalıyo ve o sırada mecburen sallanıyor. elinde tutmadan bi yere koyup çekmeyi dene.
son resim de yine ışığın yetersiz olmasından kaynaklanıyor olabilir, varsa shutter speed iso speed gibi ayarlardan bir şeyler çıkabilir.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

Kameranın çözünürlüğünü yaz buraya.Bir program var mantığı şu açıyorsunuz programı çekiyorsunuz o programla sonra bu program o görüntüyü 1.3 megapixell görüntüsüne getiriyor yani çözünürlüğü arttırıyor ve böylece kalite 7610 tarzı oluyor.Ama diyorsan benim telefonumun kamerası zaten 1,3 megapixell lenslerine baktır derim bende.

Özelden mesaj atarsan yollarım programı sana.Program Symbian S60 larda çalşır sadece..[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...