Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Çektiğim resimlerin görüntü kalitesinin net olmadığını düşünüyorum. 6670 aldım. 2. günü falan. resimler net değil gibi geliyor. nedeni ne olabilir yoksa banamı öyle geliyor..? çektiğim görüntülerde zoom ile kullandığımda bozulmuyor. sanki çekerken biraz oynatınca bozuluyor gibi geldi. örneğin çiçeklerde öyle. onun dışındaki gece şu yol çekimindede suçlamıyorum telefonu. yardım :) bi resim daha vardı ancak arka fonda aile resimleri vardı onu kaldırdım :) (en güzel çıkanda oyda tühs.) kötü çekimler gibin:[signature][hline]===> orc_lord Buddy'nin resimlerine gider..di...Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*orc_lord in melancholy (day 86) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 sanırım hareket ettirmemek vede internete bağlı gibi..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 86) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 resimler veya link ölüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 sen sorunda cevabını bulmuşsun zaten kasa gibi yakından çekimlerde uzaktan zoom yaparak çekmek daha iyi görüntü verir.resim çekerken hafif sallasan resim bulanır ama sanki 6600le benim çektiğim resimler daha netti ama bende hafif oynatınca hemen bulanıyordu görüntü.işin sırrı çekerken oynatmamakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Çözünürlük görmek isteyenenler T300 alsın şerefsizim pixelleri bile sayabiliyorsunuz[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 hmm oynatmamaya ve ışık olayına dikkat edeyim ben. resimleri gece modunda çekmeye başlayayım.. hmm olmassa yeni bi cep teli :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 86) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 up...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 87) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 gece çekimleri bildiğim kadarıyla tripodsuz olmuyor, diyafram 1-2 sn kadar açık kalıyo ve o sırada mecburen sallanıyor. elinde tutmadan bi yere koyup çekmeyi dene. son resim de yine ışığın yetersiz olmasından kaynaklanıyor olabilir, varsa shutter speed iso speed gibi ayarlardan bir şeyler çıkabilir.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Abi sonuçta bu cep telefonu yani bir dijital fotomakinasi gibi bekleme (: Bence gayet iyi[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 görüntüyü tel. direk bu boyutlardamı çekiyo yoksa senmi büyütüp koydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 k700i de böyle çekiyo anlamadım bu işi 6600 çok net çekiyo ve sanırım 3.3 mm kamerası var.k700i nın 4.1 mm ama goruntu burdaki gibi.Nasıl bir şey bu?[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bence sen fazla titriyorsun. :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Kameranın çözünürlüğünü yaz buraya.Bir program var mantığı şu açıyorsunuz programı çekiyorsunuz o programla sonra bu program o görüntüyü 1.3 megapixell görüntüsüne getiriyor yani çözünürlüğü arttırıyor ve böylece kalite 7610 tarzı oluyor.Ama diyorsan benim telefonumun kamerası zaten 1,3 megapixell lenslerine baktır derim bende. Özelden mesaj atarsan yollarım programı sana.Program Symbian S60 larda çalşır sadece..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bende 7610'un resim kalitesinden pek memnun degilim. benim resimlerde ufak ve kalitesiz cikiyor. digital fotograf makinesi de almayi dusunuyorum.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 aha Intel ve HP reklamı var olmaz kardesım ıtıraz edıyorum :P Bende bı ara kasamdaki AMD ve AOPEN stıckerlarımın resmını cekıp koyjamn :lol:[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 orc_lord senin elin titrek galiba :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bende cok ugrasip cekmedim gerci ama seninkilerden daha duzgun :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 seninkide hafif bulanık değilmi?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 88) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 benimkide bulanikta pek ugrasmadan cektim hatta elimi titrettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar