Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mama değişimi

Valeron

Öne çıkan mesajlar

başka bi siteye yazdığım mesajımı aynen buraya da yazıyorum arkaaşlar

biz 1 haftadır hill's kuzulu pirinçliden orijen puppy'e geçtik.ilk 3-4 gün karıştırıp verdim sonrasında sadece orijen puppy verdim. herhangi bi ishal olmadık,ama kaka eskisine göre biraz daha sıvımsı ve kokulu oldu. şimdi bizim arkadaş bunu da yemiyor.azıcık yoğurtla karıştırıp veriyorum o zaman yiyor.

öncelikli sorum yoğurtla karıştırıp vermek haricinde başka ne ile karıştırıp verebilirim ?

ikinci sorum da şimdi acana puppy'e geçsek sindirim olarak hayvan abondene olur mu ? sonuçta daha buna geçeli 1 hafta olmuş.ama herhangi bi ishal sıkıntımız olmadı Allah'a şükür.

bu tarz durumları yaşayanlardan bilgi ve yorum rica ediyorum.

Teşekkürler herkese
Sosyal ağlarda paylaş

Orijen mama ile kaka diğer mamalara göre epey fazla koku yayacaktır. O konuda yapacak birşey yok.

Ben kedime almıştım orijen mama. Tamam içeriğine diyecek birşey yok ama bir sıçtı ertesi gün oda değiştirdik.

Acana ile rahatız. Hem içerik olarak tahıl ambarı mamalardan kurtuldum hem de kakası çok kokmuyor.

Bunlar kedi için deneyimlerim tekrar edeyim. Ama koku olarak köpekte de pek farkı olmaz diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Orijen mama ile kaka diğer mamalara göre epey fazla koku yayacaktır. O konuda yapacak birşey yok.

Ben kedime almıştım orijen mama. Tamam içeriğine diyecek birşey yok ama bir sıçtı ertesi gün oda değiştirdik.

Acana ile rahatız. Hem içerik olarak tahıl ambarı mamalardan kurtuldum hem de kakası çok kokmuyor.

Bunlar kedi için deneyimlerim tekrar edeyim. Ama koku olarak köpekte de pek farkı olmaz diye düşünüyorum.

abi acana ile orijen aynı firmanın diye aynı etkileri yapar diye düşündüğümden proplan mı alsam diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...