Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki isletim sistemi

Raistin

Öne çıkan mesajlar

aslinda bakarsak sorun bende degil bir komsumda bende yardim etmeye soz evrdigim icin buraya ayziorum vb vb simdi soruna gelirsek bu komsumun makinasinda win nt varmis simdi gidip xp yuklemis ve kendisi nt yi kaldirmak istiyor ve ne yapmasi gerketigini bilmiyor (ve bende) o yuzden nt yi silmek icin ne yapmalıyız anlatırsanız cok sevinirim tesekkurler[signature][hline][ img ]http://images.google.com.tr/images?q=tbn:X76HDelhj5UJ:www.aoqz76.dsl.pipex.com/Web%2520Page%2520Components/Wallpaper/Music/Slipknot%2520Pain.jpg[ /img ]
Sosyal ağlarda paylaş

benim kullandığım yöntem:
(önce aramayı kullanırım (o/s uninstall falan gibi ararsan bulabilrsin belki başka şeyler de) ama yazayım madem kısaca)

Winxp'den bilgisayarım'a sağ tıklayıp (bende win2K var, ona göre anlatıyorum) özelliklere tıklayıp sistem özellikleri penceresini açar, gelişmiş sekmesinin altında başlangıç ve kurtarma tuşuna basar, işletim listesi görüntüleme seçeneğini kaldırırdım. Bunun ardından winnt'nin bulunduğu klasörü silerdim. Ama bir yerlerde bir dosyanın altında da winnt'nin varlığı ile ilgili bir kayıt da olabilir. Ancak benim yöntemimle herhangi bir sorunu kalacağını zannetmiyorum.[signature][hline]i'm a real sucker
when i play soccer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...