Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ANTERES NEREDE??????????????????????


knights

Öne çıkan mesajlar

Oyunda olan arkadaşların hepsinin gözlerinden öperim.. :) arkadaşlar benim bir iki tespitim ve bir kaçtanede sorum olcak şimdiden teşekkür ederim..
Öncelikle bu oyuna sırf merakla bilmeden insan karakteri açtırmak isterken ama kazmanın birisi yüzünden orc olarak şimdi paralı olan ozamanlar beta durumundaki Adonis'e bağlanarak başladım oyunu öğrendikten sonra lvl yüzünden değiştirmedim şimdi ise Areste human olarak oynuyorum...
Ama iki serverda da gördüğüm kadarı ile orclar şehirleri daha derli toplu yani yaratıkların bulunduğu yerden başka bitane çıkmıyor ama insan şehirleri pek çorba olmuş durumda bilmem yanılıyormuyum... İkinci olarakta Türk oyuncuların sazanlığı ve her nasıl oluyorsa ÜÇ YÜZ MİLYON luk nüfusu olan bir ülkenin nasıl oluyorsa biz türklere verdiği Adminlik olayı kimnle kapışsam tabiiki bu kişiler türk mutlaka kankası admin çıkıyooooooo
şimdi soruyorum şu adminlik hangi yerde satılıyorsa söyleyin yernide bizde alalım ve ne veriyo bu adminler silahı nasıl ne atıyo 60'a kadar çabukmu geliyorlar alan büyüsü ile 15 tane trolmü alıyorlar vs. vs.
şimdi gelelim sorularıma
1. Şu mage karakterlerinin 33 lvlde açılan büyüleri ama gördüğüm kadarı ile areste 15 m kadar bi satışı var (sanırım bu satışı yapanlar okuma yazma bilmeyen veletler) :) şimdi Ares te Anteres Saat kaçta ve nerede çıkar?
2. Şu İnn Hostes (Biz Türklerce BANKA) :) sağ basınca Power up Store çıkıyo bunun ne olduğunu bilen varmı
3. Oyunda birde yapılan görevler var bunları yapmak bişey sağlıyormu. Yani ektra bi özellki oluyormu yoksa hiç bir fonksiyonu yokmu?
4. Son soru olarakta Clana Pelerin için gerekli olan 140 bin Np görevinde ne kesiliyo ve ogörev nereden alınıp bu görev yapılıyo...
şimdiden herkese iyi oyunlar diliyorum....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

-asga-cardinal spawnı ve 30 lvl questinin yanındaki çölde striper scorpionların etrafında. Genelde sabah saatlerinde çıkıyor 5-8 arası.
-PowerUp store, knight cash karşılığında çeşitli avantaj scrolları satın almanı sağlayan bir uygulama. Kredi kartı ile puan satın alabilir ve bu scrollara sahip olabilirsin.
-Sanıyorsam ingilizcen pek yok her questin kendine has hediyeleri var. Q ikonundan questlerin senden ne istediğine ve karşılığında ödül olarak ne verdiğine bakabilirsin.
-144k np point (clanın toplam np) + 60 lvl + Centaur kesmen gerekiyor. Bu questi Pianadan Falkwine nin yanındaki Knight NPC den alabilirsin.[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur
Kendorf -Sultans- Voider Eldritch

*Kendorf attacking to glacier giant*
-Why? :( WHY??
-for die... (masochistic action, I'm relax :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1-Aoe buyusu 33 te acılır,bedavadır,senin bahsettigin fire-glacier-thunder blasttır.Lvl 35 buyusudur.fireblast icin 10+m makul bi fiyattır,thunderda fiyat 5 m e kadar duser.Pahalıdır cunku cıkarmak zordur.Haunga yada Baron keserek(250 tane kesmisizdir heralde elde var sıfır) cıkarabilirsin.Yada cz de sanırım daha kolay cıkarılıyor.Yani o fiyatı yazanlar okuma yazma bilmeyenler degil.Nitekim bende para saydım altım thunderblastı,bende salak degilim :D
2-Powerup store yaklasık 1 ay önce cıktı,ilk basta her hesabın otomatik 2000 parası vardı,yarım saatlik 1000-1500 bufflar,swiftler vs alabiliyordun bu parayla.Oyunun ücretsiz olacagı acıklanınca ve serverlar ellerinde patlayınca sistemi tamamen dolar a cevirdiler.Yani oyun ici bir itemi gercek para ile alıyorsun.Ama muhtac olunacak itemlar degil.(su an icin!).
3-Her görev yarar saglar.Yoksa bir anlamı olmazdı zaten.Lvl 20 de gem of bravery 1 lvl atlatır,lvl 30 da ronesans 1 lvl,lvl40 da batılfild 1 lvl.Dolayısıyla fonksiyonel.
4-Forumda arama yaparsan bulabilirsin.Ama daha aramana gerek bile yok.Yanlıs anlama.

Bu arada Türk adminmi varmıs?Aman allahım nasıl bi hata o öyle :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1- Magelerin 35 level de açılan büyüsü için gerekli scroll brethde Haunga ve Kangau gibi Moblardan çıkıyor.Çıkma ihtimali %10 ama eğer levelin 35 ise bu oran dahada artıyor. Bu moblar Colonyde ve Eslantda Spawn olan Samba ismindeki boss'un ufak versiyonları gibi.Mor renkli ve ellerinde kocaman bir balta var.Bi ara oyuna girince tam koordinatlarını yazarım.
Ayrıca Ares serverında Spawn olma süresi hakkında bir bilgi yok.Ama ben sana Adonistekini söyleyim.Belki her serverda aynıdır.Bir Boss öldürüldükten 9 saat sonra tekrar spawn olur.Bunuda sen hesaplıyacaksın.Tam bir saati yok yani anlıyacağın.Bu Saat denilen olay sabit değil.Bunu tamamen senin benim gibi oyuncular belirliyor.Bugün öğlen 2 de kestiğimiz Artros Gece 11 de tekrar spawn oluyor yani.İnşallah anlatabilmişimdir.Ekstra şunuda söylmek istiyorum.Herzaman aynı yerde olmuyorlar.9 saat önce brethdeyse, 9 saat geçipde tekrar spawn olduğunda colonyde olabiliyor....
2- Power Up Store denilen olay, eskiden Sundires denilen NPC de satılan HP,Defans,Scroll Of Dexterity,Scroll Of Strengh Ve bunun gibi birsürü scroll'u satan NPC nin yeni versiyonu.Sundires denilen NPC şu herkezin ibretle baktığı 100m değerindeki Gold Bar'ı Satan Hatun.Belki hatırlamışsındır.Hala duruyor bu hatun ama artık o yukarda saydığım scroll ları satmıyor.Bunun yerine e-games yetkilileri demişki kardeşim bundan sonra bu scroll'ları gerçek para ile satın alabileceksiiz.Yani 14 doları olan herkez power up store bölümünden alış veriş yapabilir demek oluyor bu.Ha çokmu gerekli diye sorarsan.Bence hiçde gerekli değil.Ama yinede sen bilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...