elvyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 şöyle iyi gitarlı davullu blues jazz grupları önerirseniz sevinirim.[signature][hline]john the insane fork.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 mesela arama yapmanı önerebilirim.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 lol horace :D bateristler için drummerworld'e girip aratmanı öneririm. Edik: grup sormuşsun, sonradan gördüm. özür.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 11 Aralık 2004 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: horacegoesskiing, 11 Aralık 2004 17:22 tarihinde demiş ki: mesela arama yapmanı önerebilirim. gitaristlerinin çalışması gerek...[signature][hline]john the insane fork.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 hem de komiksin yani. vaay be.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 rofl neyse ver bi siga....[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
robinson Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 eskilerden çok eskilerden pati radyoda da tunca tarafından arada bir çalınan boat on the river (cazmıydı yawf bu :D )[signature][hline]Sylverton Ailesi [KOC]RobiN Sylverton=o=[AN]Eros Sylverton www.playtr.sayfasi.com webmaster'ı Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Öne çıkan mesajlar