Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Selamlar Evde duran benim p2 330 256 ramli geforce 2 mx li dandik makinayı ikinici makinayı kurdum gerektiğinde internette işi olan aile bireyleri ben kendi makinamda meşgulken kullansın diye ve beni bu makina ÇILDIRTTI. Bütün driverları yüklüyorum win 98 update yapıyorum herşeyi yapıyorum herşey çok güzel. Bazı program veya oyunları yükleyince (misal condinuum) bilgisayarda mavi ekran çıkıyor sonra restart atınca tam olarak şu oluyor: windows 98 loading ekranı çıkıyor tam windows açılacakken windows kapatılıyor (hani normal başlattan bilgisayarı kapat diyince çıkan ekran) diyor ve makina kapanıyor. Ve her seferinde bunu tekrar ediyor ve hiçbir şekil windows açılmıyor. Sadece güvenli kipte giriyorki scandisk yapıncada işe yaramıyor... Yardımınızı bekliyorum... Not: Xpyi makina kaldırmıyor[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Donanimla ilgili bir sorun vardir buyuk ihtimal. Driver'larinda sorun olabilir. Gormeden bisey diyememki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 aynı makina bende de var, normal win98 le gayet düzgün çalışıyo xpyide yüklemiştim çalıştı ama eskisine göre biraz kasiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Sizce windows me yüklesem işe yararmı?[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar