Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Evet ben 2. el (mümkün olduğunca temiz yıpranmamış..)kitaplarınızı almak istiyorum...tercihen tolkien kitapları(pahalılar alamadım bi türlü arkadaşlardanda alıp okumak istemedim okuyamadım resmen!!!) ejderha mızrağı ve drizzt in kitapları var...diğer seriler..büyücü çırak-usta vs..gibi kitaplarınız kısacası diğer tüm frp kitaplarınızı uygun fiyatlara almak istiyorum... frpden elini ayağını çekmiş demiyimde..yapacak daha önemli işleri olan yada evlenip çoluk çocuğa karışan arkadaşlar... lütfen kitaplarınızı genç nesile satınız...!!![signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mathias: evet bütün mallarımı sana 1500$ a veririm . sipariş merakı topic'ine bir göz at masaüstünde. Sonra pm atarsın edik: mathias'a ait bir laf, bende kitap falan yok:) [signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e [Bu mesaj Borbag tarafından 11 Aralık 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar