Tonec Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bu işin aslı Brezilya'ya dayanıyor... Kölelerin beyaz sahiplerine üstünlük sağlamak için geliştirdiği savunma sanatı, günümüzde giderek yaygınlaşan bir kültür... İçinde dans, müzik, akrobasi ve bir çok etnik gösteri bulunuyor. Bir kere Capoeira yapmaya başladığınızda gerçekten bırakamyorsunuz.. Bir söz var "Capoeira Ateş gibidir, bazı insanlar ona dokunurlar, elleri yanar ve hemen ondan uzaklaşırlar, bazı insanlar ise dokunduklarında o ateşi içine alırlar ve o ateş git gide büyür, hayatları boyunca da o ateşle yaşarlar" Merak eden herkesi aramıza bekliyoruz... Ayrıntlı bilgi : www.parande.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bi ara bayaa istiyodum yapmak,imkan olursa yapmayı düşünürüm bununla ilgili bi film vardı çok kral filmdir :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonec Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Evet filmin adı "Only the Strong" Güçlülerin Dünyası diye TV'de bir çok kez yayınlandı, zaten Türkiye'de çoğu insanın Capoeira'ya başlama nedenidir o film, benim de olduğu gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 sallayın derim ben.Zamanında ben de o filmi izleyip gaza gelmiştim ama işin içine girince yalan gibi geldi.Kickbox çok daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 en iyisi boks. capoeira izmirde doğru dürüst yer olsa gidecem ama.. bu izmirde mi?[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 bende şaholin filmi seyredip gaza geldim şimdi şaholin kung fusu mu yapayım edit: yapayım derken bileğimide burkmuşluğum vardır :D [signature][hline]ben saadettin teksoy sokarım! [Bu mesaj fizik tarafından 10 Aralık 2004 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ben gıdıyorum uskudar da herkezı beklerım ayrıca İst. te Şişli'de de var guzel bır salon[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ben bu sinema ilk çıktığında bundan kaç yıl önce hatırlamıyorum o zaman gitmiştim.Bi süre sonra olayın sinemadaki gibi olmadığını anladım.Jenga yaparak bütün günü geçirmek istemdiğim için bıraktım.Herşeyin temelinde o var ama yine de sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 O kadar da yararlı bı spor deıl ama zewklı..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar