Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harddisk tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar,

artık şu antika 15gblık harddiskten kurtulma zamanımın geldiğini düşünüyorum. 80 veya 120 gb harddiskler arasından ne önerirsiniz scsi fln olmayacak standart birşey.

teşekkürler..[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...

[Bu mesaj Phlox tarafından 11 Aralık 2004 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
segate. serial ata olmasin ama. benimki oyle cok kullanilinca sapitiyor. makinene res falan atiyor. garantiyte bi daha gonderirsem alin sata'niz sizin olsun bana ata yollayin diye kaynayacagim ustunede.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math
Mesaj tarihi:
zaten ucuz birşey düşünüyorum kaliteli ve ucuz.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Mesaj tarihi:
kaliteli iste segate ama sata alma cok fazla veri iletisimi yaptigi icin cabuk isinyor ve sorun yaratiyor. gerci anakart'in desteklemiyordur senin buyuk ihtimal. segate oneririm.
Mesaj tarihi:
işlemcini ve biliyorsan anakartını da yaz, hatta araştır. 120GB HDD uyumsuzluk yaratabilir ama 80GB'lik olanlar büyük ihtimalle çalışır sorunsuz.[signature][hline]shotokan kedisi
  • Yeni Oluştur...