Phlox Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 selamlar, artık şu antika 15gblık harddiskten kurtulma zamanımın geldiğini düşünüyorum. 80 veya 120 gb harddiskler arasından ne önerirsiniz scsi fln olmayacak standart birşey. teşekkürler..[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 11 Aralık 2004 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 segate. serial ata olmasin ama. benimki oyle cok kullanilinca sapitiyor. makinene res falan atiyor. garantiyte bi daha gonderirsem alin sata'niz sizin olsun bana ata yollayin diye kaynayacagim ustunede.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 zaten ucuz birşey düşünüyorum kaliteli ve ucuz.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 kaliteli iste segate ama sata alma cok fazla veri iletisimi yaptigi icin cabuk isinyor ve sorun yaratiyor. gerci anakart'in desteklemiyordur senin buyuk ihtimal. segate oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Samsung SATA 80 gb kullanıyorum gayet güzel..zaten testlerde birinci gelmişti..fiyatta iyi..[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 işlemcini ve biliyorsan anakartını da yaz, hatta araştır. 120GB HDD uyumsuzluk yaratabilir ama 80GB'lik olanlar büyük ihtimalle çalışır sorunsuz.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar