photographer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ahaha Dworgian canımsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Hiv fena ha dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 sarı hurma okuyorum diyorum o ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 photographer said: ahaha Dworgian canımsın :) teşekkürler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 2 ay sonra 27.10.13 konudışı çetintaş threadi: said: KLAMİDYA Bizim arkadaş yakalanmış, etrafında soracak kimsesi de yok 50 yaşında koca adam. Ben dayanadım insan olarak, sizin gibi gençler arasında da sevilen iletişimi olan birisiyken bir konusunu açıyım istedim. Nedir, ne değildir bu illet.... Bir anda kapılıveriliyormuş ya la?! Troleybitler uzak dursun. Çok ciddi bir konu. ... .. Twitterı bilen arkadaşlar da ttt mi neyse ondan yapsın. twitter referansını anlamayanlar şurdan buyursun :p http://forum.paticik.com/read.php?98,7064134,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 çeto reyiz YOLO de yardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 KidLazer said: bizde de bir kenya işi var şu aralar. benim müdürü gönderiyorum kobay olarak:D o da sarı humma aşısı olacak ama döndükten sonra da bir ilaç kullanacakmış 1 ay boyunca. ondan bahsetmedim tabi. sıtma tableti. seyahatten 1 gün önce günde 1 kez tok karına alarak başlıyorsun.orada da kullanıyorsun.döndükten sonra da 28 gün kullanmaya devam ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Masticore said: Bu sarki benden cetintas'a gelsin. http://m.youtube.com/watch?v=RJNWg-MDEYk&feature=youtu.be&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DRJNWg-MDEYk%26feature%3Dyoutu.be ya bu filmin de ben de hatırası var. 2001 yılında Cape Town'a gitmiştim.Bu filmde de meşhur bir sahne var hani,kadın ölmek üzere olan Caprio ile konuşurken arka taraftan kamera yavaşça dağın tepesine doğru çıkıyordu.ve birden dağın tepesi dümdüz olarak ekranda beliriyordu?!sanki dağın tepesi kesilmiş gibi.evet,o dağın adı TABLE MOUNTAIN. Bir çok yıldızın konser verdiği bir mekan.Ve ben tam da o sahnenin çekildiği,kadının durduğu yerde manzaradan o kadar etkilemiştim ki ard arda 3 sigara yakmıştım. anılar.anılar.anılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 // Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 o ney? edit:ulan kesin kötü bir şey yazdın,sonra editledin.merak ettim.atsana öm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 atmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 // Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 moriartinin adresini yazmıştım editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 facebook linkide var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 @kuddusi o kadar detayını hatırlamıyorum ama doğrudur sıkıntılı bir olay. bu arada abimin iş arkadaşının Djibouti maceralarını anlatmayayım bayılırsınız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 anlatma sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 gelirken elmas,böbrek filan getir dağıtırsın burada bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 KidLazer said: @kuddusi o kadar detayını hatırlamıyorum ama doğrudur sıkıntılı bir olay. bu arada abimin iş arkadaşının Djibouti maceralarını anlatmayayım bayılırsınız:) anlat yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 abimin arkadaşı gemiye teslimat yapmak için Djibouti'ye gitmiş (bazı durumlarda gemi duramıyor senin gemiyi takip etmen gerekiyor) gitmeden tembihlemişler paspal kıyafetlerle git diye. neyse bu inmiş uçaktan yabancılar bürosunda buna bir asker tayin etmişler çünkü her turiste yapılan bir uygulamaymış güvenlik amacıyla. binmişler araca yolda giderken sıcaktan bizim eleman camı açmış ve kolunu dışarı sarkıtmış. asker tutup içeri çekmiş sen napıyosun birader diye (kolunda casio'nun asker saati var:) ) -kolundaki saat için kolunu palayla keserler demiş muhterem:) neyse bi şekilde varmış otele ama otel otel değil eski püskü bir bina içerdeki haşeratı saymıyorum bile pencerelerin hepsi demir parmaklı ve jilet telle donatılı bir yer. girmiş odasına dinlenecek kapı çalmış aralamış tırsarak zebellah gibi zenci bir abla 'sabaha kadar 2 dolar' demiş :) 5 dolar vermiş sabaha kadar gelme deyip yollamış :) ertesi sabah uyandığında heryeri kızarık böcek ısırmasından ötürü teslimatını yaptığı gibi uçağını öne çekerek geri dönmüş burada yaklaşık 1 hafta tedavi oldu enfeksiyon kaptığı için böcek ısırmasından ötürü sırtında değişik değişik şekiller vardı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 aman diyim ::o ben oranın en iyi otelinde kalırım,o net. o yüzden böcek neyin kesinlikle olmaz.bir de ben türkiyedeyken düzenli sigara içmem,sadece muhabbette ve içki ile içerim ama yurtdışında özellikle böyle ülkelerde özellikle sigara içerim.pek çok böceğin sigara dumanı nedeni ile içene yaklaşmadığını okumuştum yıllar önce bir yerlerde.uyguluyorum senelerdir ve hiç pişman olmadım. dışarıda da tek başıma gezmem,hele ilk gidişimde zaten hiçbir yeri,hiç kimseyi bilmeden,tanımadan maceraya girmem. bir de Djibouti duyduğuma göre Nijerya'dan çok daha gerilerde bir yerlerdeymiş her konuda. kadın olayı ise zaten saatli bomba. asla ve asla yapılmaması gereken bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 pantolonun paçaları çoraplarının içine sok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 aboov?!?! o derece leş yani?!? bu arada sheraton'a bakıyorum, eğer usd-ngn converter beni yanıltmıyorsa en baba odanın geceliği 151 dolar....geceliği 30 dolara bile oda var görünüyor...enteresan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 arko traş kolonyasından pentagram yap içinde uyu hiç bi böcek yaklaşmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar