nienna Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 babam bana teknik konuda bir sorumluluk yükledi, yardım ve tavsiye bekliyorum. aramış adamları dün, bugün gelip modemimizi değiştirdiler, yine de tam hıza ulaşamadık. sorun 50 mbitlik internette 18-19 mbit görmemizdi. netbook'un modemi en fazla bu kadar destekliyor dediler modemi bırakıp gittiler. iki senelik falan netbook en fazla. normal bilgisayarda 50 mbit görüyoruz ama netbook'ta böyle bir sorun var. vaio servisini aradım bizlik bir şey yok içinde nasıl bir kart var onu bile bilemeyiz dedi kapattım. ne yapayım şimdi, son çare bilgisayarcıya götüreceğim. internetçi çocuklar ilgilenmedi, vai ilgilenmedi. bilgisayarcıya mı götüreyim, öyle hız desteklememe gibi bir şey var mıdır, böyle bir şey yaşayan var mıdır? uğraşmak istemiyorum, pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bilgisayar için böyle: http://www.speedtest.net/my-result/2929110590 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 neyse tamam, görevi devrettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar