Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ya bu akşam resfest partisi vardı arkadaşlarımla orada buluşacaktım ama telefon sapıttı ulaşmaya çalışıyorum hala. Size bi sorayım dedim, Taksimde di mi bu?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Evet.. taksımde kıme sorsan yerını gosterır :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 O gülüş ne öyle olm bak shuttle a binicem az sora yanlışsa tanrılara kurban ederim seni dönüşte =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bılmıorum anlamındakı bı guluş :p[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Öne çıkan mesajlar