BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 http://www.revealmedia.com/Home/tabid/36/Default.aspx şu tarzda bir site olacak, 5-6 sayfa içerik, 3-4 farklı ürün sayfası kategorilerine göre, max 30 tane product, ordan satın alacak ödeme paypal only. bundan ibaret. ben yaparım diyen fiyat atarsa görüşelim haftaya başlanacak. template,wordpress vırt zırt ile yapılabilir, alırız ne gerekiyorsa, admin panel gerekiyor ürün koyabilecek, news koyabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bu arada gelen yüksek fiyatlı teklifler üzerine ekleme: simple tasarım, tasarım bir önem teşkil etmiyor yukardaki örnekteki gibi bir template vs yeterli alti ustu paypal ile satış eklenecek 30 ürün için. icerigi biz yapicaz artworkler de hazir logoymus headermis resimler vs textleri de vericem total 20 sayfa da içerik olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bu ara zamanım yok yoksa iyi bir fiyata yapardım (r10 mezarcısı sajlfas). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ya ucuz bişi olsun diyorsanız opencart kurun templateler de var nette ücretli ücretsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Yuksek olmayacak fiyati yaz da bari ugrasmasin millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Osuran_boğa said: ya ucuz bişi olsun diyorsanız opencart kurun templateler de var nette ücretli ücretsiz Ya opencart template'i kurmak, ayarini yapmak bile iskence bazen. Yukledim enable ettim ile bitmiyo olay kesinlikle, haliyle urun girmesiyle birlikte cogu zaman bir kac gunluk is oluyor isi bilen icin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Yanlış anlama da altı üstü paypal ile satış eklenecek ise sen ekleyip geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 500 e yaparız ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Soris said: Yanlış anlama da altı üstü paypal ile satış eklenecek ise sen ekleyip geç. yok yanlış anlamadım da tercüman tribine bağlamışsın hemen güzel kardeşim gerek yok, "altı üstü" bir iş bu, işini kötülemiş gibi yapmasaydın keşke. baştan haber ekleme + ürün ekleme yazılacak kadar bir şey istemiyorum diyerek template vs. açığım demiştim bu arada. opencart hiç bilmiyorum bir bakayım hemen, uygundur tabi iş görüyorsa. 2000tl dedi bir arkadaş da yüksek fiyat diyerek ondan bahsediyordum. 2 kişi ile görüşüyoruz 500tl'den diyerek belirteyim bir sakınca yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 BaaL said: http://www.revealmedia.com/Home/tabid/36/Default.aspx şu tarzda bir site olacak, 5-6 sayfa içerik, 3-4 farklı ürün sayfası kategorilerine göre, max 30 tane product, ordan satın alacak ödeme paypal only. bundan ibaret. ben yaparım diyen fiyat atarsa görüşelim haftaya başlanacak. template,wordpress vırt zırt ile yapılabilir, alırız ne gerekiyorsa, admin panel gerekiyor ürün koyabilecek, news koyabilecek. valla burada web site yapacak adam bulma ihtimali oldukça düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 ayıp. adam çok patide, o yüzden adam yazdım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Firma isi istersen fatura filan 1000 tl ye hallederiz ... 1 haftada (icerik haric) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar