Seru Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 rusca kufur konusunda cigir acmis. fakat turkce hatali bir dil olmasina ragmen her harfi soyledigimiz icin avantajli bir dil. turkce anadilinse git dunyanin her dilini ogren mukemmel konus, ha her aksani basmazsin ama abuk subuk sesler cikarmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 şükredin beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 memnun musununz mumumumumu mamamımımimimimamamımımımimimi maykrafon şov miykrofon şov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 memnun musunuz ne yahu . doğuyosun öğrenip kullanıyosun öğrenmeyip dilsiz mi kalalım.sonuçta sokakta bişi sölediğim zaman herkes anlamıyor mu demek ki işe yarıyor.başka dilleri öğrenme şansımız olmasa anlayacam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Seru said: rusca kufur konusunda cigir acmis. fakat turkce hatali bir dil olmasina ragmen her harfi soyledigimiz icin avantajli bir dil. turkce anadilinse git dunyanin her dilini ogren mukemmel konus, ha her aksani basmazsin ama abuk subuk sesler cikarmazsin. şu afrika dilleri hariç çok doğru lan. izlandaca öğrenirken zorlanmadım ben düşün. ama afrika dilleri öyle değil. cliking sounds var afrika dillerinde. bir de pipin küçük olduğu için adamların dillerini anlayacak kafaya ulaşman mümkün olmuyor. 30 santim pipili adam gibi konuşacaksan 30 santim pipin olacak arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Değilim ben. Misal adamlar "nipple" deyip geçiyo sen 2 saat uğraş "meme ucu" de. Çok mağduruz çook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 memintonnik de geç sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin kandaşlarım. http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20121027125412/hokuto/images/0/0e/Raoh_(manga).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar